Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: «Η κοινωνία του Δήμου Αιγιαλείας ξανά στο προσκήνιο»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ σε συνεργασία με την Δημοτική Συντονιστική Οργάνωση Δήμου Αιγιαλείας συνδιοργανώνουν δράση αυτοργάνωσης.

Η Αιγιάλεια έχει την ανάγκη πολιτικών που θα την επαναφέρουν στον χάρτη των επενδυτικών πρωτοβουλιών της αμυντικής Ελληνικής Βιομηχανίας όπως διαφάνηκε από πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.Στον χάρτη των σπουδαστικών και ακαδημαϊκών προτεραιοτήτων με τουριστική και γεωπονική σχολή με την σωστή ανάδειξη που θα μπορεί να συνδυάσει την γνώση και την έρευνα με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα προϊόντων του αγρο – κτηνοτροφικού τομέα για την ένταξη της στον χάρτη του γαστρονομικού προορισμού- τουρισμού.

Η όμορφη Αιγιάλεια μας έχει ανάγκη την δημιουργία δέσμης ολοκληρωμένου Κυβερνητικού προγράμματος για να βγει από την περιδίνηση της τελευταίας οκταετίας.

Αυτό μόνο με μια προοδευτική, σοσιαλ – δημοκρατική διακυβέρνηση μπορεί να υλοποιηθεί. Μόνο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ μπορεί.

Σας καλούμε την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 20:00 Άκολη (Καφενείο Λευτέρη Κυριακόπουλου), 22:00 Παραλία Ακονιάς (θέση Πεύκα στο BoraBora) με ομιλήτρια την συντρόφισσα Μάρα Κουκουδάκη.


Πηγή