Πάτρα: Εφτά χρόνια παρακαλούν να πέσει λίγη άσφαλτος σε τρεις οδούς

Σε άθλια κατάσταση είναι εδώ και αρκετά χρόνια η οδός Γοργίου, η οδός Πώλου και η οδός Εμπειρίκου, με τους κατοίκους της ανατολικής Πάτρας να έχουν στείλει σχετικά αιτήματα για την βελτίωση των συγκεκριμένων δρόμων προς την αρμόδια υπηρεσία δεκάδες φορές.

Τελευταία ήταν η επιστολή που απέστειλαν προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, γνωστοποιώντας το θέμα και ζητώντας από τον δήμο να προχωρήσει στην ασφαλτόστρωση των συγκεκριμένων οδών.

Πρόκειται για τρεις οδούς που βρίσκονται σε τόσο κακή κατάσταση που τα οχήματα που τις διασχίζουν κινδυνεύουν να πάνε απευθείας στο συνεργείο. Παράλληλα είναι αρκετά επικίνδυνες για τα δίκυκλα και τα ποδήλατα αφού εμπεριέχουν αμέτρητες λακκούβες.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν από τον δήμο και την αρμόδια υπηρεσία να υλοποιήσει το αίτημα τους ύστερα από εφτά σχεδόν χρόνια από την πρώτη φορά που το έκαναν.

Εφτά ολόκληρα χρόνια για να επιδιορθωθούν οι λακκούβες τριών οδών και να πέσει άσφαλτος. Όπως λένε οι κάτοικοι είναι πλέον ένα θέμα που αφορά την ποιότητα της ζωής τους.


Πηγή