Πάτρα: Καίνε κάδους και λάστιχα έξω από τον καταυλισμό στο Ριγανόκαμπο (φωτό)

Πάνω από 20 άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συγκεντρωθεί στην Ηρακλέους, αλλά και σε άλλα σημεία δίπλα από τον καταυλισμό των Ρομά, έχοντας ανάψει φωτιές σε κάδους και κρατώντας πέτρες, το βράδυ της Δευτέρας.

Πρόκειται για άτομα Ρομά που έχουν προχωρήσει με αυτόν τον τρόπο σε διαμαρτυρία για τον πυροβολισμό από άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ σε ένα 16χρονο νεαρό της φυλής τους, στη Θεσσαλονίκη, σε ένα συμβάν που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε όλο το πανελλήνιο.

Ο νεαρός που είναι κα πατέρας ενός παιδιού δίνει μάχη για τη ζωή του. Η κατάσταση στον καταυλισμό των Ρομά στο Ριγανόκαμπο είναι έκρυθμή και ο δρόμος της Ηρακλέους, έχει αποκλειστεί.

Πάτρα: Καίνε κάδους και λάστιχα έξω από τον καταυλισμό στο Ριγανόκαμπο (φωτό) Πάτρα: Καίνε κάδους και λάστιχα έξω από τον καταυλισμό στο Ριγανόκαμπο (φωτό) Πάτρα: Καίνε κάδους και λάστιχα έξω από τον καταυλισμό στο Ριγανόκαμπο (φωτό) Πάτρα: Καίνε κάδους και λάστιχα έξω από τον καταυλισμό στο Ριγανόκαμπο (φωτό) Πάτρα: Καίνε κάδους και λάστιχα έξω από τον καταυλισμό στο Ριγανόκαμπο (φωτό)


Πηγή