Καρναβάλι: Κρατήσεις στο φουλ σε όλα τα ξενοδοχεία σε ακτίνα 30 km από την Πάτρα!

Το ενδιαφέρον για το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού είναι τόσο μεγάλο από τους επισκέπτες που δεν περιορίζεται σε επίπεδο κρατήσεων μόνο στα ξενοδοχεία της Πάτρας, αλλά και στα καταλύματα των γύρω περιοχών.

Ήδη οι ξενοδόχοι του Αιγίου έχουν ξεκινήσει να δέχονται τηλεφωνήματα από ενδιαφερόμενους επισκέπτες που ρωτούν λεπτομέρειες για το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους το ενδιαφέρον αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο και σε επίπεδο κρατήσεων αυτή τη φορά, όχι μόνο ερωτήσεων, από το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και μετά, όταν δεν θα υπάρχει πια διαθεσιμότητα για τις συγκεκριμένες ημέρες στα ξενοδοχεία της Πάτρας.

Οι τιμές πάντως για το τριήμερο θα είναι αρκετά κάτω, πιο κάτω από αυτές της Πάτρας, στα ξενοδοχεία του Αιγίου και της Αιγιάλειας, κατά τουλάχιστον 50%. Όμως ενδιαφέρον υπάρχει για τις ημέρες του καρναβαλιού και στην Ναύπακτο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας, με τις τιμές να είναι από τα 70 ευρώ και πάνω.

Στην Δυτική Αχαΐα τα περισσότερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα είναι εποχικά, λειτουργούν μόνο το καλοκαίρι και έτσι είναι αρκετά δύσκολο να ανοίξουν μόνο για τις ημέρες του καρναβαλιού, καθώς αυτό είναι κάτι που δεν συμφέρει επιχειρηματικά τα ξενοδοχεία, με το κόστος και τα λειτουργικά έξοδα να είναι μεγάλα.

Όσα ξενοδοχεία όμως ανοίξουν ή είναι ανοικτά και στην Δυτική Αχαΐα αναμένεται να έχουν υψηλά ποσοστά πληρότητας. Σε γενικές γραμμές το ενδιαφέρον για το καρναβάλι δεν περιορίζεται στα ξενοδοχεία της Πάτρας (που έτσι και αλλιώς δεν είναι πολλά και δεν υπάρχουν κλίνες), αλλά σε όλα τα καταλύματα που βρίσκονται σε ακτίνα 30 με 40 χιλιομέτρων από την αχαϊκή πρωτεύουσα, τα οποία και αυτά αναμένουν υψηλά ποσοστά πληρότητας.


Πηγή