Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα – Εννοείται πως… βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτ […]

Το Πατρινό Καρναβάλι 2024 γνώρισε την πιο λαμπρή νύχτα του σε ένα κλίμα γιορτής και διασκέδασης.

Ευρηματικές ιδέες, απίθανες εμπνεύσεις, ξεχωριστές στολές, χρώμα και φως, γερές δόσεις σάτιρας και ανατροπής, δημιουργία που ξεχείλιζε, χαρακτήρισαν την παρέλαση που πραγματικά μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Με σύμμαχο τον καιρό χιλιάδες καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους κάνοντας όλη την πόλη να χορεύει σε καρναβαλικούς ρυθμούς.

Η ξεκούραση για τους νέους της Πάτρας, για τους νέους της Ελλάδας είναι μια λέξη άγνωστη. Άλλωστε τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ μικρά. Σε λίγες ώρες αρχίζει η Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 και το βράδυ της Κυριακής θα ακολουθήσει η φαντασμαγορική Τελετή Λήξης.

Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video) Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video) Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video) Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video) Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video) Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video) Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video) Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video) Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video) Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video) Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video) Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video) Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video) Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video) Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα - Εννοείται πως... βούλιαξε το κέντρο από χιλιάδες καρναβαλιστές! (φωτο+video)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Myl (@chikarimalyma)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Ρωμιός Καβαλιέρος (@mixaliskavalieros)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ψυχίατρος (@ipsychogiannis)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelopi K. Travel Blogger (@sergianisteps)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Agganis Ioannis (@ioannisagganis)


Πηγή