Πάτρα – Κρυμμένος Θησαυρός: Ένα υπαίθριο λούνα παρκ – γιορτή στήθηκε στην Πλατεία Χατζή (φωτο)

Ένα υπαίθριο Λούνα Παρκ – γιορτή για όλη την πόλη, στήθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου στην Πλατεία Χατζή στην Εγλυκάδα από την Οργανωτική Ομάδα του 59ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού (Πλήρωμα 17) σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας.

Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος και μικροί και μεγάλοι κατέφθασαν από το πρωί στην καταπράσινη πλατεία, για να συμμετάσχουν στα παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού και να απολαύσουν το καρναβαλικό θέαμα.

Η φάση πλατείας «5 Κρίκοι ένα Τάληρο», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ως και τις 4 το μεσημέρι, με τα πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού να καλούνται να παίξουν κρίκους, στόχους, συγκρουόμενα, να ψαρέψουν, να στοιχηματίσουν στον ιππόδρομο και φυσικά να περάσουν από τη… «Μαντάμ Ζαϊρα» για να μάθουν την τύχη τους και να κερδίσουν βαθμούς. Παράλληλα, στην πλατεία πραγματοποιήθηκε και δράση από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας, που φέτος κλείνει τα 100 χρόνια λειτουργίας του.

Τα παιχνίδια του Λούνα Παρκ ήταν σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορούν ευχάριστα να το παρακολουθήσουν θεατές, μικροί και μεγάλοι. Υπήρξαν πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες.

Η Οργανωτική Ομάδα του 59ου Κρυμμένου Θησαυρού ευχαριστεί θερμά την Αθηναϊκή Ζυθοποιία και τη Μπύρα ΜΑΜΟΣ, αλλά και τη ΛΟΥΞ, που δρόσισαν όσους ήταν στην πλατεία.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από το μουσικό άρμα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Για να δηλώσουν συμμετοχή στη δράση, τα πληρώματα προσκόμισαν στην πλατεία ενδεδειγμένα είδη πρώτης ανάγκης για το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» και για άλλη μια φορά η προσφορά ήταν συγκινητική.

Πάτρα - Κρυμμένος Θησαυρός: Ένα υπαίθριο λούνα παρκ - γιορτή στήθηκε στην Πλατεία Χατζή (φωτο) Πάτρα - Κρυμμένος Θησαυρός: Ένα υπαίθριο λούνα παρκ - γιορτή στήθηκε στην Πλατεία Χατζή (φωτο) Πάτρα - Κρυμμένος Θησαυρός: Ένα υπαίθριο λούνα παρκ - γιορτή στήθηκε στην Πλατεία Χατζή (φωτο) Πάτρα - Κρυμμένος Θησαυρός: Ένα υπαίθριο λούνα παρκ - γιορτή στήθηκε στην Πλατεία Χατζή (φωτο) Πάτρα - Κρυμμένος Θησαυρός: Ένα υπαίθριο λούνα παρκ - γιορτή στήθηκε στην Πλατεία Χατζή (φωτο) Πάτρα - Κρυμμένος Θησαυρός: Ένα υπαίθριο λούνα παρκ - γιορτή στήθηκε στην Πλατεία Χατζή (φωτο)


Πηγή