Πάτρα: Ο χώρος του πρώην ΑΤΕΙ από… ζούγκλα έγινε παράδεισος! (pics)

Ο κήπος και ο περιβάλλοντας χώρος του πρώην ΑΤΕΙ της Πάτρας έχει αλλάξει εικόνα και έχει βελτιωθεί σημαντικά, χάρη στις εργασίες που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα τα συνεργεία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από τη στιγμή που ο χώρος ήρθε στην κυριότητα του Πανεπιστημίου Πατρών είναι αλήθεια ότι έγιναν αρκετές εργασίες στον κήπο, στο προαύλιο, στα δέντρα και γενικότερα σε ότι άλλο υπάρχει εντός του κτιριακού συγκροτήματος του πρώην ΑΤΕΙ.

Πλέον ο χώρος έχει διαμορφωθεί, η εικόνα είναι διαφορετική και οι εργασίες που έγιναν έχουν δώσει μια άλλη αισθητική σε όλο το κτίριο του πρώην ΑΤΕΙ, κάτι που παραδέχονται και οι φοιτητές, αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής.

Σημειώνουμε ότι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, σε συχνές αναρτήσεις που κάνει δεν παραλείπει να ευχαριστεί τόσο τους εργαζόμενους του ιδρύματος στο Κουκούλι, όσο και αυτούς στο Ρίο.

Πάτρα: Ο χώρος του πρώην ΑΤΕΙ από... ζούγκλα έγινε παράδεισος! (pics) Πάτρα: Ο χώρος του πρώην ΑΤΕΙ από... ζούγκλα έγινε παράδεισος! (pics)


Πηγή