Πάτρα: Στο «κόκκινο» οι κρατήσεις και οι εγγραφές για το τριήμερο του καρναβαλιού

Πάνω από 93% θα φτάσει η πληρότητα στις κρατήσεις της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Πάτρα για το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, στις 16 με 18 Μαρτίου.

Ποσοστό που αναμένεται να αλλάξει μέσα στο επόμενο διάστημα αφού εκτός από τις κρατήσεις που γίνονται από τους επισκέπτες που θέλουν να έρθουν στην Πάτρα το τριήμερο, υπάρχουν και αρκετοί ιδιοκτήτες που δηλώνουν το ακίνητο τους σε μια πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, υπολογίζοντας στην μεγάλη επισκεψιμότητα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο εβδομάδες πριν από την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού η Πάτρα αριθμεί 465 εγγραφές ακινήτων στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, ένας αριθμός που έχει αυξηθεί αφού τις τελευταίες είκοσι ημέρες έχουν γίνει τουλάχιστον 15 νέες εγγραφές ακινήτων.

Μέχρι ώρας υπάρχουν λιγότερα από 35 διαθέσιμα ακίνητα στην βραχυχρόνια μίσθωση για το τριήμερο του καρναβαλιού.

Το κόστος μίσθωσης κατοικίας κατάλληλα για 4μελή οικογένεια ή/και παρέα ξεκινά από 1.013€ για τρεις διανυκτερεύσεις στη Πάτρα, ενώ το κόστος για δύο διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 400€ έως 450€.

Αξίζει να αναφέρουμε το γεγονός ότι πολλοί επισκέπτες του τριημέρου επιλέγουν περιοχές σε χιλιομετρική απόσταση 20-25 λεπτών από την Πάτρα που διαθέτουν οικονομικές επιλογές τόσο για οικογένειες όσο και για νέους, περιοχές όπως ο Λόγγος, τα Αραχωβίτικα και το Αίγιο.


Πηγή