Πάτρα: «The Disco Partizani Years!» και ο Shantel επί σκηνής σε ένα μεγάλο πάρτυ στην Πλατεία Γεωργίου! (pics& […]

Η Πλατεία Γεωργίου μπήκε σε mood «The Disco Partizani Years!» με τον διεθνούς φήμης Shantel να ανοίγει την αυλαία του τριήμερου της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού 2024.

Ο Shantel και η Bucovina Club Soundsystem ενώθηκαν μουσικά με τους γνωστούς και αγαπητούς από τη συμμετοχή τους στη Γιουροβίζιον, Koza Mostra και τη dj Spery και το πάρτυ ξεκίνησε.

Shantel & Bucovina Club Soundsystem Live 15/03/24 στο Πατρινό Καρναβάλι – Disko Partizani

Η μεγάλη συναυλία ήταν μια διοργάνωση από τον Δήμο Πατρέων και την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας,για τους Πατρινούς και τους χιλιάδες επισκέπτες που έγιναν ένα και διασκέδασαν ως το πρωί αφού η πόλη είναι σε καρναβαλικούς ρυθμούς και για όλο το τριήμερο δε θα σταματήσει ο χορός, η μουσική και το ξεφάντωμα ως το πρωί.

Πάτρα: «The Disco Partizani Years!» και ο Shantel επί σκηνής σε ένα μεγάλο πάρτυ στην Πλατεία Γεωργίου! (pics&video) Πάτρα: «The Disco Partizani Years!» και ο Shantel επί σκηνής σε ένα μεγάλο πάρτυ στην Πλατεία Γεωργίου! (pics&video) Πάτρα: «The Disco Partizani Years!» και ο Shantel επί σκηνής σε ένα μεγάλο πάρτυ στην Πλατεία Γεωργίου! (pics&video) Πάτρα: «The Disco Partizani Years!» και ο Shantel επί σκηνής σε ένα μεγάλο πάρτυ στην Πλατεία Γεωργίου! (pics&video) Πάτρα: «The Disco Partizani Years!» και ο Shantel επί σκηνής σε ένα μεγάλο πάρτυ στην Πλατεία Γεωργίου! (pics&video) Πάτρα: «The Disco Partizani Years!» και ο Shantel επί σκηνής σε ένα μεγάλο πάρτυ στην Πλατεία Γεωργίου! (pics&video) Πάτρα: «The Disco Partizani Years!» και ο Shantel επί σκηνής σε ένα μεγάλο πάρτυ στην Πλατεία Γεωργίου! (pics&video)


Πηγή