Πάτρα: Το “τσουνάμι” των επισκεπτών στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ καλά κρατεί!

Ανά πέντε λεπτά σχεδόν έρχονται από το πρωί του Σαββάτου στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ τα λεωφορεία από την Αθήνα στην Πάτρα, με τα περισσότερα από αυτά να είναι γεμάτα από νεαρούς επιβάτες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο σταθμάρχης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ζαχαρίας Κωνσταντέλος υπάρχει μεγάλη συχνότητα δρομολογίων, όχι όμως με την πυκνότητα της Παρασκευής, αλλά οι επισκέπτες συνεχίζουν να έρχονται κατά κύματα προς την Πάτρα.

Η συχνότητα των δρομολογίων θα κρατήσει έως αργά το απόγευμα κατά τις 6, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ενώ υπάρχει και κόσμος που θα έρθει στην Πάτρα το βράδυ του Σαββάτου.

Τα περισσότερα λεωφορεία έρχονται στην Πάτρα από την Αθήνα και από και έπειτα αυξημένη είναι η προσέλευση του κόσμου από την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και την Καλαμάτα, αλλά και γενικότερα από όλη την Ελλάδα. Κόσμος στην Πάτρα έρχεται και μέσω των λεωφορείων του ΟΣΕ στον σταθμό της Τριών Συμμάχων.

Πάτρα: Το "τσουνάμι" των επισκεπτών στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ καλά κρατεί! Πάτρα: Το "τσουνάμι" των επισκεπτών στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ καλά κρατεί! Πάτρα: Το "τσουνάμι" των επισκεπτών στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ καλά κρατεί!


Πηγή