Πάτρα: Έκαναν “ντου” τα συνεργεία του δήμου στην Πλαζ και την… πήραν δική τους!

«Ντου» από… παντού έκαναν τα συνεργεία του δήμου το πρωί της Πέμπτης στην Πλαζ της Πάτρας και χωρίς να πάρουν άδεια από την ΕΤΑΔ, προχώρησαν σε εργασίες για την βελτίωση των υποδομών της παραλίας που μέχρι τώρα, το φετινό καλοκαίρι, ήταν σκέτο χωράφι.

Παράλληλα, σύμφωνα με λουόμενους που πήγαν στην Πλαζ, αλλά και με τα όσα αναφέρουν κύκλοι της δημοτικής αρχής η δημοτική αρχή προχώρησε στην τοποθέτηση ναυαγοσωστών σε δύο σημεία της παραλίας, κάνοντας έτσι τρεις (μαζί με αυτόν που βρίσκεται στο ύψος του πρώην κολυμβητηρίου) τους «πύργους» που θα φυλάνε τους δεκάδες πατρινούς που σε καθημερινή βάση κάνουν το μπάνιο τους στην συγκεκριμένη παραλία.

Όλα αυτά γιατί η ΕΤΑΔ, ο φορέας που επί της ουσίας έχει την διαχείριση του τουριστικού οικοπέδου της Πλαζ, παρά τις εκκλήσεις και τις οχλήσεις της δημοτικής αρχής, δεν έδωσε καμία απάντηση στο αίτημα που του είχε γίνει να δώσει το πράσινο φως στα συνεργεία του δήμου να προχωρήσουν σε εργασίες.

Ούτε προχώρησε τον διαγωνισμό για την ναυαγοσωστική κάλυψη που όφειλε να κάνει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι δεκάδες πατρινοί λουόμενοι. Με τις εργασίες και τις παρεμβάσεις των συνεργείων του δήμου που έβαλαν νέες ντουζιέρες, άλλαξαν αποδυτήρια, έβαλαν σκίαστρα και πέργκολες η παραλία της Πλαζ γίνεται και πάλι οργανωμένη παραλία, με δωρεάν πρόσβαση στους δημότες για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το μόνο που δεν θα έχει η παραλία είναι καντίνες. Όσο για τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η πράξη στην δημοτική αρχή και αν χρειαστεί να κάτσει στο εδώλιο ξανά ο δήμαρχος;

Κύκλοι της Μαιζώνος λένε ότι το γνωρίζουν και έχουν συνείδηση της πράξης τους βάζοντας όπως λένε πάνω από όλα τις ανάγκες του λαού.


Πηγή