Συλλήψεις στην Πάτρα και την Ηλεία για καταδικαστικές αποφάσεις και ναρκωτικά

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, ένας 47χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή -5000- € για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Ακόμα, συνελήφθη, προχθές το πρωί, στα Κρέστενα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (10,6) γραμμαρίων.
Τέλος, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στη διασταύρωση Δουνέικων από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, μια 40χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος καπνού- κάνναβης, μια συσκευασία με υπολείμματα κοκαΐνης και μικροποσότητα κάνναβης.


Πηγή