Α. Ριζούλης:»Όποιος κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαία πρέπει να ζει εδώ» (AUDIO)

Την έμμεση πλην σαφή δυσφορία του αλλά και διαφοροποίησή του από τα σενάρια που βλέπουν ολοένα και συχνότερα το φως της δημοσιότητας, σε ότι αφορά το ενδεχόμενο, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα για τις εθνικές εκλογές να συμπεριληφθούν πρόσωπα που είτε δεν έχουν σχέση με το νομό, είτε απουσίαζαν όλα αυτά τα χρόνια από αυτόν και τώρα έρχονται να …δρέψουν καρπούς, εξέφρασε μιλώντας στην εκπομπή «Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» του Γιάννη Γεωργόπουλου στο «Ράδιο Γάμμα» ο βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Ανδρέας Ριζούλης.

Ο κ. Ριζούλης , απαντώντας στο ερώτημα «πως σχολιάζει τα σενάρια για υποψηφίους βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υπουργού κ. Παππά, Νίκο Σκούτα», υποστήριξε, «πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθένα να είναι υποψήφιος όπου αυτός επιθυμεί, αλλά θα πρέπει η επιλογή των προσώπων να γίνεται με γνώμονα το αν ήταν παρών πριν και κατά πόσο θα είναι παρών και μετά, γιατί σε αυτή εδώ την εκλογική περιφέρεια έχουν δει πολλά τα μάτια μας…»

ο κ. Ριζούλης τόνισε πως «Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι υποψήφιος βουλευτής σε όποια περιοχή της Ελλάδας θέλει. Αλλά κατ’ εμέ, ο όποιος υποψήφιος, είτε εκλεγεί είτε όχι, θα πρέπει να μένει στην περιοχή και να βρίσκεται και πριν και μετά δίπλα στην τοπική κοινωνία».

Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε τις δηλώσεις του Ανδρέα Ριζούλη

Τα σενάρια για κάθοδο του Γ. Βασιλειάδη ως υποψηφίου στην Αχαϊα έχουν φουντώσει, μετά την ανάληψη από την Πάτρα των Ευρωμεσογειακών Αγώνων το 2019, ενώ ο Παναγιώτης Σκούτας έχει γεννηθεί στην Πάτρα, αλλά από το 1964 ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

The post Α. Ριζούλης:»Όποιος κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαία πρέπει να ζει εδώ» (AUDIO) appeared first on patrastimes.gr.


Πηγή