Κέρκυρα: Οι 11 πρώτοι υποψήφιοι της “Επτανησιακής Πρωτοβουλίας”.

Εκλογές Κέρκυρα: Οι 11 πρώτοι υποψήφιοι της “Επτανησιακής Πρωτοβουλίας”.

Παρουσία πολλών φίλων του συνδυασμού έγινε η ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων της “Επτανησιακής Πρωτοβουλίας”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου και ζήτησε συστράτευση και στήριξη ενός νέου υποψήφιου, που μπορεί να προσφέρει στην περιφέρεια, του Αλέξανδρου Αλεξάκη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο επικεφαλής της “Επτανησιακής Πρωτοβουλίας” Αλέξανδρος Αλεξάκης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παγκόσμια ημέρα της γυναίκας (πρόσφερε άσπρα και κόκκινα τριαντάφυλλα σε όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν στην εκδήλωση).

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τιμούμε τον αγώνα της καθημερινής γυναίκας, της ηρωίδας που με θάρρος και αποφασιστικότητα καταγράφηκε στην ιστορία παλεύοντας για το ψωμί και την ειρήνη, για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της, την άρση των ανισοτήτων και την ισότιμη και δίκαιη αντιμετώπιση της.

Η Επτανησιακή Πρωτοβουλία μέσα από τη θεσμική της συμμετοχή θα αγωνιστεί για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και των δυνατοτήτων των γυναικών, για την ανάπτυξη του κοινωνικού κράτους που θα ενισχύει τις παροχές στην οικογένεια και της κοινωνικής προστασίας, που θα αποτελεί ορμητήριο στήριξης της.

Έχω την τιμή απόψε να σας ανακοινώσω τους έντεκα πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού μας (4 γυναίκες και εφτά άνδρες) για την περιφερειακή Ενότητα της Κέρκυρας, που είναι:

1.Κοκκινοπούλου Αιμιλία (Έμιλυ). Ιδιωτική υπάλληλος.

2.Κοντομάρη Δέσποινα. Ιδιωτική υπάλληλος.

3.Σάμου Σάρα. Αυτοαπασχολούμενη στους τομείς των ακινήτων και του μάρκετινγκ.

4.Χονδρονικόλα Αφροδίτη. Χειρούργος Οδοντίατρος.

5.Βλάχος Σπύρος. Επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης. Μηχανολόγος ηλεκτρολόγος. Ποδοσφαιριστής.

6.Δόικας Νικόλαος. Δημοτικός Υπάλληλος.

7.Λάγκας Βασίλειος. Οικονομολόγος. Επιχειρηματίας στο χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων και ξενοδοχείων.

8.Παπαναστασίου Αχιλλέας. Πολιτικός Μηχανικός. Ελεύθερος επαγγελματίας, συνιδιοκτήτης γραφείου μελετών – κατασκευών.

9.Παναγιώτης Ποζίδης. Διευθυντής του 4ου Δημ. Σχολείου Κέρκυρας. Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ Κέρκυρας. Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας.

10.Τσώνας Γιάννης. Επιχειρηματίας. Αθλητής του Handball.

11.Χατζηελένης Γεώργιος. Επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης εισαγωγικής εταιρίας»


Πηγή