Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία στην Αχαΐα (φωτο)

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επισήμως από το ΚΙΝΑΛ και την Φώφη Γεννηματά, ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε ήδη την προεκλογική του εκστρατεία στην Αχαΐα.

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό στο ΚΙΝΑΛ ότι ο πρώην πρωθυπουργός επιθυμούσε σφόδρα να είναι -και θα είναι- υποψήφιος βουλευτής στην οικογενειακή περιφέρεια των Παπανδρέου, την Αχαΐα, για λόγους συμβολικούς. Γι' αυτό άλλωστε και ανακοινώθηκε ήδη η μετακόμιση στην Αθήνα του νυν βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα, Θεόδωρου Παπαθεοδώρου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε τις περιοδείες του στην εκλογική του περιφέρεια- αν και λόγω της ιδιότητας του πρώην Πρωθυπουργού δεν χρειάζεται σταυρό- με επίσκεψη σε γραμμή παρασκευής σταφίδας, στην Παναιγιάλεια Ενωση. Ο κ. Παπανδρέου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε από τους υπευθύνους για τον τρόπο με τον οποίο τυποποιείται και εξάγεται η πολύτιμη σταφίδα. Μάλιστα στις φωτογραφίες του npress εμφανίζεται με στολή και σκούφο, για λόγους υγιεινής.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία στην Αχαΐα (φωτο) Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία στην Αχαΐα (φωτο) Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία στην Αχαΐα (φωτο)


Πηγή