ΠΑΤΡΑ: Πετούν έξω από το σπίτι της διαζευγμένη πολύτεκνη μάνα!

Διαδικασία έξωσης για μία διαζευγμένη πολύτεκνη γυναίκα (μητέρα τεσσάρων παιδιών) βρίσκεται σε εξελιξη, από Τράπεζα που είχε δανειοδοτήσει την οικογένεια. Το συνολικό χρέος είναι 110.000 ευρώ. Η γυναίκα δεν κατάφερε εξαιτίας λανθασμένων νομικών χειρισμών να ενταχθεί στο νόμο Κατσέλη, και η τράπεζα παρουσιάζεται ανένδοτη. Ο δικηγόρος την ενημέρωσε πως θα πρέπει μέχρι αύριο στις 9 το πρωί να έχει φύγει από το σπίτι της.

Η γυναίκα εκτός των άλλων αντιμτωπίζει και έναν ακόμη Γολγοθά, καθώς μεγαλώνει παιδί με ειδικές ανάγκες (το ένα απο τα τέσσερα). Η γυναίκα είναι σε απόγνωση και ήδη φορείς και συλλογικότητες σπεύδουν να της συμπαρασταθούν. Αϋριο το πρωί ο Δικαστικός Επμελητής θα της ζητήσει τα κλειδιά.Εκείνη δεν γνωρίζει τι να κάνει, αφού θα βρεθεί στον δρόμο… με ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και τα τρία αδέλφια του.

Όπως ενημερώθηκε το σπίτι το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Ψάχου, βγήκε στο σφυρί μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ο οποίος έγινε στην Κεφαλλονιά. Απόψε, ειδοποιήθηκε πως αύριο το πρωί το σπίτι θα πρέπει να σφραγιστεί αφού πλέον έχει νέο ιδιοκτήτη.

Η γυναίκα έστειλε τα παιδιά σε συγγενικό τους πρόσωπο στην Αθήνα προκειμένου να μην ζήσουν αυτές τις στιγμές και περιμένει υπομονετικά να δει αν υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί το αυριανό «ραντεβού» που της έδωσαν από την τράπεζα.

Αυτό που ζητά είναι μια πίστωση χρόνου προκειμένου να μπορέσει να μαζέψει τα πράγματά της και να βρει ένα νέο σπίτι για να στεγάσει την οικογένειά της. Δουλειά δεν έχει αυτόν τον καιρό και δεν υπάρχουν συγγενείς κοντά της προκειμένου να την βοηθήσουν.


Πηγή