Δύο τροχαία ατυχήματα στη Κέρκυρα , το ένα με θανάσιμο τραυματισμό – Σύλληψη και για απόπειρα βιασμού, μ […]

Δύο Τροχαία ατυχήματα το ένα με σοβαρό τραυματισμό και το άλλο με θανάσιμο τραυματισμό σημειώθηκαν στην Κέρκυρα την Παρασκευή το πρωί. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο

  • Την Παρασκευή (18.10.2019) το πρωί, στην περιοχή Αγρού Κοντοκαλίου (Γ. Νοσοκομείο Κέρκυρας), ιχε αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο ιχε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν στην άκρη του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

  • Σήμερα Παρασκευή (18.10.2019),το πρωί, στην Ε.Ο Κέρκυρας-Λευκίμμης (περιοχή Μεσογγή Κέρκυρας), ιχε αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων.


Πηγή