Πανελλήνιες 2020: «Έσκισε» το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Την μεγάλη επιτυχία από όλα τα Λύκεια της Αμαλιάδας, σημείωσε το 2ο ΕΠΑΛ, οι υποψήφιοι του οποίου κατάφεραν και να αριστεύσουν, αλλά και όσοι δεν το πέτυχαν μπόρεσαν να «πιάσουν» υψηλές βαθμολογίες άνω των 16.000 μορίων και να εισαχθούν στις σχολές που επιθυμούν!

Επιτυχίες είχε και το 1ο ΕΠΑΛ, ενώ πικρία επικρατούσε σε 1ο και 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας, αφού κυρίως η Έκθεση, «προσγείωσε» δυστυχώς ανώμαλα υψηλές βαθμολογίες σε άλλα μαθήματα των κατευθύνσεων, με τους περισσότερους υποψηφίους να φεύγουν από τα σχολεία, που αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες, με σκυμμένα κεφάλια…

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η βαθμολογία στα γενικά λύκεια της πόλης έφτασε με τα 18.000 μόρια, όχι βέβαια λίγο, αλλά σίγουρα όχι αυτό που προσδοκούσαν μαθητές που επί χρόνια προετοιμάζονταν συστηματικά για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο και μάλιστα σε σχολές της αρεσκείας τους.

Αντίθετα, τα χαμόγελα και οι αγκαλιές στα ΕΠΑΛ της πόλης και κυρίως στο 2ο ΕΠΑΛ δεν έλειπαν, όπου η υποψήφια Μαρία Παπαγεωργίου πρώτευσε με 19.250!

Την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις και τα αποτελέσματα των μαθητών του σχολείου του, εξέφρασε χθες το μεσημέρι ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας κ. Κώστας Κωνσταντούλας, ο οποίος δήλωσε: «Σήμερα, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, επιβεβαιώθηκαν οι υψηλές προσδοκίες του σχολείου μας, καθώς το σύνολο σχεδόν των μαθητών πήγε πολύ καλά στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Αυτό προκύπτει από το ότι 10 μαθητές μας αρίστευσαν, με πάνω από 18.000 μόρια, ενώ περισσότεροι από 25 συγκέντρωσαν άνω των 16.000 μορίων.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την προσπάθειά τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους γονείς των μαθητών, γιατί σε μια τόσο δύσκολη χρονιά κατάφεραν να έχουν αυτά τα αποτελέσματα».

Την ικανοποίησή του για την εισαγωγή των περισσότερων μαθητών του σχολείου σε Πανεπιστημιακές σχολές, εξέφρασε ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας κ. Κ. Κωνσταντούλας


Πηγή