ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ: Σκληρή κριτική σε Κατσιφάρα και Κυβέρνηση – Τι είπε για τον Νεκτάριο Φαρμάκη

Επίθεση στην Κυβέρνηση και στον Απόστολο Κατσιφάρα, έκανε ο Αχαιός βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης στη σημερινή συνάντηση με τους δημοσιογράφους στο γραφείο του.

Ο κ. Κατσανιώτης, άσκησε σκληρή κριτική για τον Περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας, υποστηρίζοντας ότι η υποψηφιότητα του Νεκτάριου Φαρμάκη για την Περιφέρεια είναι ιδανική. "Ο Νεκτάριος Φαρμάκης θα είναι ο νέος Περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδας", συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Απόστολο Κατσιφάρα τόνισε ότι "πρόκειται για προϊόν πολιτικής συναλλαγής, καθώς μέχρι σήμερα ο κ. Κατσιφάρας δεν διεκδίκησε κανένα έργο για την περιοχή μας, παρά μόνο συνέπλευσε με την πολιτική της Κυβέρνησης, στην οποία ήταν ουραγός".

Ο κ. Κατσανιώτης είπε ότι επίσης ότι θα παραμείνει στο περιφερειακό συμβούλιο, ασκώντας κριτική στην πολιτική της πλειοψηφούσας παράταξης του Απ. Κατσιφάρα, δήλωσε "παρών" στις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου "… Και σήμερα θα είμαι εκεί που θα συζητθεί το σοβαρό θέμα της Πατρών – Πύργου", συμπλήρωσε ο αχαιός βουλευτής.

Ο κ. Κατσανιώτης επίσης άσκησε σκληρή κριτική και στην Κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι "ο Τσίπρας θα χάσει, είτε έχουμε τέσσερις κάλπες, είτε όχι…".


Πηγή