ΓΕΑ: Για έκτη χρονιά παρουσιάσεις – ομιλίες στη Σχολή Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας»

Η Σχολή Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας», που λειτουργεί το Τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, διοργανώνει για έκτη χρονιά μια σειρά παρουσιάσεων – ομιλιών από καθηγητές Πανεπιστημίου, καλλιτέχνες και μελετητές της Τοπικής Ιστορίας, που θα γίνουν στο Παπαστράτειο Μέγαρο την περίοδο 2018-2019, ξεκινώντας από τις 19 Νοεμβρίου.

Η Σχολή συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα το Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με έδρα στο Αγρίνιο. Η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει επιστημονική υποστήριξη από το Πανεπιστήμιο, αφού μέλη του διδακτικού προσωπικού, που έχουν ερευνήσει θέματα τοπικής ιστορίας αποδέχονται να τα παρουσιάσουν σε διαλέξεις και συμφωνούν να συμβάλλουν στην οργάνωση του προγράμματος ομιλιών. Η Σχολή Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας» αισθάνεται εδώ την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Αναπληρώτρια Πρόεδρο του Τμήματος, κυρία Θεοδώρα Μονιούδη – Γαβαλά, για τη στήριξη και τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα με δική της εισήγηση.

Το πρόγραμμα είναι το εξής, μόνο με το όνομα του εισηγητή και την ημερομηνία: Κώστας Κονταξής στις 19/11, Δημήτρης Παπακωνσταντίνου στις 17/12, Θεοδώρα Μονιούδη – Γαβαλά στις 23/1, Έφη Παπαθεοδώρου στις 11/2, Φωτεινή Ζαφειροπούλου στις 13/3, Ράνια Σταθοπούλου στις 27/3 και συναυλία με τον Βασίλη Παπαδογιώργο στις 12/5.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους τίτλους των εισηγήσεων, ωράρια κλπ, θα ανακοινωθούν, μόλις είναι διαθέσιμες αυτές οι πληροφορίες, όπως επίσης και οποιεσδήποτε αλλαγές και προσθήκες γίνουν στο πρόγραμμα.


Πηγή