Πάτρα:Ημερίδα για την κατασκευή ρομπότ στο Πανεπιστήμιο

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, 17:00-21:00, θα διεξαχθεί ημερίδα με τίτλο 'Κατασκευή ρομπότ με χρήση Arduino και ανοιχτών τεχνολογιών – Open ROBODINO 2018' που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές/φοιτητές όλων των βαθμίδων, της περιφέρειας της Δ. Ελλάδας, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τη Ρομποτική με χρήση Ανοιχτών Τεχνολογιών.
Επίσης, θα γίνει ενημέρωση για τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής Ανοικτών Τεχνολογιών του ΕΕΛΛΑΚ (https://robotics.ellak.gr/) που διοργανώνεται από 26 Ανώτατα Ακαδημαϊκά ιδρύματα, Ερευνητικά Κέντρα και φορείς από όλες τις Περιφέρειες.
Η ημερίδα διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, μέλη της Ομάδας Ρομποτικής, της Λέσχης Ρομποτικής των φοιτητών (Robotics Club) και μέλη της εκπαιδευτικής ρομποτικής του Παν/μιου Πατρών (Robots@MET) με τη στήριξη του ΙΤΥΕ-ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ, της ΠΔΕΔΕ, της ΠΕΚΑΠ, του Τμ. Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών και θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Πρόγραμμα της ημερίδας.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    4 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα