«Έφυγε» η Γεωργία Παναγοπούλου – Σήμερα στο Καράτουλα η κηδεία της

Πλήρης από την αγάπη της οικογένειας της, έχοντας στο προσκεφάλι της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών η Γεωργία Παναγοπούλου από το Καράτουλα, αδελφή του πρώην αντιδημάρχου Πύργου (σ.σ και πρώην Δημάρχου Ωλένης), Γιάννη Παναγόπουλου.

«Έφυγε» νικημένη από την επάρατο νόσο, με την οποία πάλεψε με σθένος και αξιοπρέπεια τα τελευταία χρόνια. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αντλούσε δύναμη από την οικογένειά της και κυρίως από τα δυο της παιδιά, τη Μαριάνθη, ειδικευόμενη γιατρό στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας όπου και νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό, και τον Χάρη, ιδιωτικό υπάλληλο, απόφοιτο σχολής Παραϊατρικών Επαγγελμάτων. Η δουλειά της, στον τομέα της δημιουργίας και κατασκευής παιδικών ρούχων, παραδοσιακών φορεσιών και στολών εκδηλώσεων, στην εταιρία «Poulain» της αδελφής της Αιμιλίας, ήταν ένας χώρος που της έδινε ζωή, ήταν η καλύτερη εργασιοθεραπεία για την ίδια. Και γι’ αυτό δεν ήθελε να φεύγει. Ωστόσο, όταν οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν, εισήχθη στο «Σωτηρία» όπου και τελικά, το βράδυ της Δευτέρας άφησε την τελευταία της πνοή. Ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην οικογένειά της, αλλά και στο χωριό της, το Καράτουλα, αν και ζούσε στον Πύργο. Όλοι την ήξεραν και έχουν να πουν ένα καλό λόγο για την Γεωργία.

Οι συγγενείς, συνεργάτες, συγχωριανοί και φίλοι, θα την αποχαιρετίσουν σήμερα στις 2:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καράτουλα.

Η εφημ. «Πατρίς» και το Patrisnews εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους της.


Πηγή