Αμαλιάδα: Υποδέχτηκαν το 2019 στο… πόστο τους!

Το καθήκον τους καλούσε και φυσικά δεν θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά, δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται κάπου αλλού εκτός από την δουλειά τους την ώρα που το 2018 έλεγε αντίο και ολόκληρος ο κόσμος υποδεχόταν το 2019 με πολλές προσδοκίες.

Πρόκειται για τους ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας και της υγείας στην Αμαλιάδα, οι οποίοι αναγκαστικά υποδέχτηκαν το νέο έτος μακριά από τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού έπρεπε να βρίσκονται στο πόστο τους, κοντά στους πολίτες.

Όσοι είχαν βάρδια στην αλλαγή του χρόνου στα τμήματα της Ασφάλειας, της Αστυνομίας και της Τροχαίας του δήμου Ήλιδας, στην Πυροσβεστική Αμαλιάδας και στο Νοσοκομείο, άλλαξαν το χρόνο μαζί με τους συναδέλφους τους και περιορίστηκαν στις τηλεφωνικές ευχές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να κάνουν και διαφορετικά, αφού αυτό απαιτούσε η δουλειά τους, που πρωτίστως είναι λειτούργημα, αυτό έπρεπε να κάνουν και αυτό έκαναν…

Με χαμόγελο!

Με βαριά καρδιά ομολογουμένως, αφού όλοι τέτοιες ώρες θέλουν να βρίσκονται κοντά στους δικούς τους ανθρώπους, ωστόσο δεν έχασαν το χαμόγελό τους και την αισιοδοξία τους, αφού και οι άνθρωποι της δουλειάς είναι δεύτερη οικογένεια, οπότε γιόρτασαν όλοι μαζί και αντάλλαξαν ευχές.

Άλλωστε, για πολλούς δεν ήταν η πρώτη φορά, έχει συμβεί και στο παρελθόν να είναι βάρδια την ώρα που αλλάζει ο χρόνος οπότε το έχουν πάρει απόφαση και δεν δυσανασχετούν. Στην ίδια θέση βρίσκονται όλοι όσοι δουλεύουν, κατανοούν ο ένας τον άλλο και προσπαθούν να κάνουν την βραδιά ξεχωριστή, γι’ αυτό και δεν λείπουν τα γλυκίσματα και φυσικά κόβουν και την απαιτούμενη βασιλόπιτα για το καλό του νέου έτους.

Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά από τα αγαπημένα πρόσωπα που θέλουν να ευχηθούν σε αυτούς που είναι μακριά τους και κάτι αντίστοιχο συνέβη και φέτος. Ευτυχώς, τα τηλέφωνα που χτύπησαν με την αλλαγή του χρόνου, υπηρεσιακά και μη, ήταν μόνο για ευχές και όσοι υποδέχτηκαν το 2019 στην εργασία, ευχήθηκαν να είναι μία χρονιά με υγεία και ευτυχία, χωρίς συμβάντα και φυσικά… του χρόνου τέτοια ημέρα να βρίσκονται στα σπίτια τους!


Πηγή