10 χρόνια γάμου

10 χρόνια γάμου

Γράφει ο

Σταύρος Ξηντάρας

Μια κωμωδία για παντρεμένους, αλλά και… για όσους σκέφτονται να παντρευτούν, είναι τα «10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ», που θα παρουσιαστούν από τις 14 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Περοκέ». Φυσικά με τον Μάρκο Τσαβαλιά και την Έλενα Σεφερλή

Στην επέτειο 10 χρόνων του γάμου τους, η Έλενα οργανώνει μια βραδιά έκπληξη για τον Μάρκο. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι εκείνος της ετοιμάζει τη δική του… έκπληξη, που θα τη θυμάται για όλη της τη ζωή!

Ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα αναπολεί τα στάδια της σχέσης του με πολύ χιούμορ και απρόσμενες ανατροπές, για να συνειδητοποιήσει τελικά αν ο γάμος του πρόκειται να διαλυθεί ή να κρατήσει για πάντα!

Η γνωριμία! Το πρώτο ραντεβού! Η πρόταση! Ο γάμος! Το παιδί! Τα πρώτα σύννεφα! Τα δεύτερα σύννεφα! Η καταιγίδα! Το ουράνιο τόξο!

Από τις 14 Φεβρουαρίου, η διάσημη γαλλική κωμωδία «» θα παρουσιάζεται από τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στο θέατρο Περοκέ.

Ένα μοναδικό ζευγάρι που συνομιλεί στο τέλος της παράστασης με το κοινό για την ευτυχία στο γάμο και όλα όσα μπορεί να απασχολούν παντρεμένους και μη θεατές! Πάντα με αστείρευτο χιούμορ, το μαγικό συστατικό κάθε σχέσης!

Πρωταγωνιστούν:

Μάρκος Τσαβαλιάς – Έλενα Σεφερλή

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Μάρκος Σεφερλής Συγγραφέας: Alil Vardar

Διασκευή: Μάρκος Σεφερλής – Στέλιος Παπαδόπουλος Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη

Σχεδιασμός Φωτισμού: Αλέξςη Χαιμαλάς Ήχος: Δημήτρης Σεφερλής Μακιγιάζ: Εύα Καισάκη

Βοηθός Σκηνοθέτη: Αρετή Ζαχαριάδου Μουσική Παραγωγή: Θοδωρής (Ted) Ζωγράφος – Μανώλης Καλλίτσης

Ενορχηστρώσεις: Λεωνίδας Τζίτζος Rec / Mix / Master / Sound FX: Minus 2 Productions

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITISMOS/354393-10-chronia-gamoy ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The post 10 χρόνια γάμου appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή