Δήμος Πηνειού: Ο Διαμαντής Καρασούλας υποψήφιος με τον Διονύση Γεωργόπουλο

Με χαρά και αίσθημα ευθύνης αποδέχομαι την τιμητική πρόκληση του υποψηφίου Δημάρχου Πηνειού κ.Διονύση Γεωργόπουλου να συμμετέχω στην προσπάθεια του Συνδυασμού του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πηνειού. Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού αλλά και της πεποίθησης μου ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα κοινά.

Ο Δήμος μας αλλάζει συνεχώς, οι νέοι άνθρωποι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και να ανανεώσουν ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να τολμήσουμε να εμπιστευθούμε αυτούς τους νέους ανθρώπους που με τις ιδέες τους, τις γνώσεις και την διάθεσή τους για δημιουργία και προσφορά μπορούν να αλλάξουν την μοίρα της τοπικής κοινωνίας και να γυρίσουν σελίδα στον τόπο μας αφήνοντας πίσω την αδράνεια και την στασιμότητα.

Να παλέψουμε όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση του τόπου μας και την έμπρακτη συμπαράσταση στα προβλήματα των πολιτών, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια. Γνωρίζω πολύ καλά τα εμπόδια που θα συναντήσω, σας διαβεβαιώνω όμως ότι δεν πρόκειται ποτέ, με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος να υποχωρήσω από τις βασικές μου αξίες αλλά δεσμεύομαι να εκπροσωπήσω με ήθος, με σθένος και συνέπεια τα συμφέροντα όλων των συμπολιτών μου στο δημοτικό συμβούλιο και στα κέντρα των αποφάσεων.

Προς αυτή την κατεύθυνση αποφάσισα να καταθέσω τις δυνάμεις μου και να συνταχθώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πηνειού κ.Διονύση Γεωργόπουλο ο οποίος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με το ήθος, την εμπειρία, την γνώση και την εργατικότητά του ότι μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις προκλήσεις του σήμερα, στις δύσκολες συγκυρίες και τα προβλήματα του Δήμου και των συμπολιτών μας.


Πηγή