Πάτρα: Αποχώρησε και ο Νάσος Νασόπουλος από την διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων

Άλλη μια αποχώρηση (τρίτη κατά σειρά μετά από τους Θοδωρή Μενεγή και Αλέξη Σκαρμέα) μετράει ο φορέας διοργάνωσης των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων – Πάτρα 2019. Όπως διέρρευσε ο Νάσος Νασόπουλος, πρότζεκτ μάνατζερ του εγχειρήματος, φέρεται πως είχε δηλώσει αρμοδίως ότι θα αποσυρόταν μετά από ένα χρονικό διάστημα, καθώς δεν ήταν διατεθειμένος να αποδεσμευθεί από τις λοιπές επαγγελματικές υποχρεώσεις του για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην προετοιμασία των Αγώνων.

Ο χρόνος κύλησε και ο Ν. Νασόπουλος ήδη διαμήνυσε ότι θα αποχωρήσει από το σχήμα μετά από την επίσημη επίσκεψη της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων στην Πάτρα από τις 2-5 Απριλίου.

Η νέα αποχώρηση, ενός προσώπου με εμπειρία στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπως είναι ο Ν. Νασόπουλος, επιβαρύνει περαιτέρω το κλίμα στην οργανωτική επιτροπή και επιτρέπει την καλλιέργεια της εσωστρέφειας σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή. Οι πληροφορίες θέλουν να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του στο πρόσωπο του Ηλία Δαλαϊνα, στελέχους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    20 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία