Ο Γιώργος Παπανδρέου στα Καλάβρυτα – Σε Δημαρχείο και Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό

Στα Καλάβρυτα βρβρέθηκε χθες ο τέως Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. Επισκέφθηκε τον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Παύλο Σατολιά και τον Διευθυντή, Θανάση Παπαδόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ενημερώθηκε πλήρως για τα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων αλλά και την σπουδαία δουλειά που γίνεται στο Συνεταιρισμό, Ο κ. Παπανδρέου, επισκέφθηκε και το εργοστάσιο παραγωγής, τις αποθήκες του συνεταιρισμού αλλά και τον βιολογικό καθαρισμό της μονάδας.

Παρών στην συνάντηση και ο τέως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐας κ. Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος που έιχε κοινή θητεία στα Βουλευτικά έδρανα μαζί με τον Θανάση Παπαδόπουλο. Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος, απευθυνόμενος στον κ. Παπανδρέου του είπε οτι "η τότεΣτο Δημαρχείο βρέθηκε σήμερα ο τέως Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου όπου και συνάντησε τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά.

Ο κ. Παπανδρέου, έφτασε στο Δημαρχείο στις 12:15μμ αμέσως μετά την επίσκεψη του στο Συνεταιρισμό Καλαβρύτων (δείτε εδώ). Εκεί τον περίμενε ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς και ακολούθησε ενημέρωση του τέως Πρωθυπουργού για τα προβλήματα του Δήμου Καλαβρύτων αλλά και την πορεία και τα βήματα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Παρόντες στην συνάντηση, ήταν και οι Αντιδήμαρχοι, Αροανίας κα Γεωργακοπούλου, Καλαβρύτων κος Χουλιάρας, ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού κος Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Καλαβρύτων κος Αρμπής, ο Πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου κ. Τζόβολος και η βοηθός Δημάρχου κα Παπαδάτου. κοινοβουλευτική ομάδα ήταν η καλύτερη που πέρασε… ας μην μιλήσουμε για την τωρινή…"

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    20 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία