Τι θα γίνει με τις 2 εργολαβίες Καλογρίτσα στην Πατρών-Πύργου;

Την αναστολή των εκποιήσεων κινητών περιουσιακών στοιχείων της και ακινήτου της στη Νέα Σμύρνη πέτυχε η Τοξότης του ομίλου Καλογρίτσα. Ειδικότερα, χθες, είχε προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί, με επισπεύδοντα της διαδικασίας φυσικό πρόσωπο, διαμέρισμα, που ανήκει στην Τοξότης, έχει κατασχεθεί για οφειλή 38,6 χιλιάδων ευρώ και φέρει προσημείωση ποσού 150.000 ευρώ υπέρ της Μπετοφίν.

Το ακίνητο βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη επί της οδού Νικ. Πλαστήρα 121 και έχει προγραμματιστεί να βγει-μαζί με υπόγεια αποθήκη και θέση στάθμευσης- σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης 128,4 χιλ. ευρώ. Ωστόσο, η διαδικασία ανεστάλη.

Και η εκποίηση 48 κινητών περιουσιακών ακινήτων της Τοξότης, που είχε προγραμματιστεί για το τέλος του Ιανουαρίου, ανεστάλη. Πρόκειται για 48 κινητά περιουσιακά στοιχεία της Τοξότης, που έχει κατασχέσει η Μπετοφίν για ποσό 580.745,91, από τα οποία 34 είναι φορτηγά μάρκας Mercedes, ΜΑΝ και Mitsubishi, με την λίστα να περιλαμβάνει μία μπετονιέρα, μηχανήματα, εκσκαφείς κτλ.

Μπορεί οι εκποιήσεις να «πάγωσαν”, όμως, σε συνδυασμό με τις κατασχέσεις σε χείρας τρίτων από πιστωτή της Τοξότης, καταδεικνύουν τα σοβαρά προβλήματα της εταιρείας, η οποία έχει επιλεγεί για την υλοποίηση δύο εργολαβιών του δρόμου Πάτρα-Πύργος.

Πηγή: capital.gr

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    15 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία