Στην Πάτρα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας – Τα ζητήματα που θα θίξει στην ομιλία του

Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα (20/4) ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει το απόγευμα (19:00) στο Κλειστό Γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα.

Πέρα των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος από τη Δυτική Ελλάδα αναμένεται να τον συνοδεύσουν και υπουργοί της κυβέρνησης καθώς και υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Σε ότι αφορά την ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί στα μεγάλα έργα υποδομών που έχουν γίνει στην περιοχή, με κυριότερα την Ολυμπία οδό και το σύγχρονο τρένο, ενώ θα γίνουν αναφορές σε σημαντικά επιπλέον ζητήματα της πόλης, όπως η Πατρών – Πύργου, το φυσικό αέριο, το θαλάσσιο μέτωπο, αλλά και οι προσπάθειες για την εκτόνωση της ανεργίας στην περιοχή.

Παράλληλα, αναμένεται να ανακοινώσει ορισμένα "δώρα" για την περιοχή, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες, για το ποια θα είναι αυτά.

Ταυτόχρονα, θα κάνει μία σημαντική αναφορά στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι, η Πάτρα.

Σχετικά με την μετάβαση των πολιτών στο χώρο της εκδήλωσης το Αστικό ΚΤΕΛ το Σάββατο 20 Απριλίου θα πυκνώσει τα δρομολόγιά του (Γραμμή Νο 7) από τις 6 μ.μ. έως 7 μ.μ. και μετά τη λήξη της εκδήλωσης για την διευκόλυνση όσων χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η Γραμμή νούμερο 7 ξεκινά από την Ερμού και Κορίνθου και καταλήγει στον χώρο στάθμευσης του πρώην Carrefour.

Στην Πάτρα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας - Τα ζητήματα που θα θίξει στην ομιλία του


Πηγή