Πύργος: Επίσκεψη Αγάπης και Προσφοράς στην Βασιλειάδα

dav

Με την ευκαιρία της γιορτής του Πάσχα, μέλη του Δ.Σ., του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων» Ν.Βασιλειάς», στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς.

Παρέδωσαν μάλιστα ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας για τις ανάγκες του Ιδρύματος. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου,της Αγάπης, της Ειρήνης και της Συμπαράστασης στον συνάνθρωπο.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε «Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, βρεθήκαμε στον πραγματικά ζεστό χώρο του Ιδρύματος, με τις σύγχρονες προδιαγραφές, όπου οι ηλικιωμένοι φιλοξενούμενοι βρίσκουν ζεστασιά, περίθαλψη και θαλπωρή, σεβόμενοι την τρίτη ηλικία, αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας ως ελάχιστη προσφορά μας σε ένα Ίδρυμα που επιτελεί εδώ και δεκαετίες σημαντικότατο κοινωνικό έργο».

Ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μισύρης, τόνισε την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου διαχρονικά, την Κοινωνική του Προσφορά και το πολλαπλό έργο, πολιτιστικό και ανθρωπιστικό, που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.

Ομοίως ο ταμίας Σάκης Πυριόχος εξέφρασε την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει με στοργή όσους έχουν ανάγκη και τα συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση των μοναχικών ανθρώπων και τις άριστες συνθήκες έχει εξασφαλίσει η Ιερά Μητρόπολη, η Διοίκηση του Ιδρύματος και το ακάματο προσωπικό.

Στο ίδιο πνεύμα, κινήθηκαν και οι δηλώσεις του μέλους του Συλλόγου Μίνας Γιαννοπούλου «για τον οίκο ευγηρίας, που αποτελεί ένα κόσμημα για την πόλη μας, και μία γωνιά ανάπαυσης, ξεκούρασης και φροντίδας».


Πηγή