“σπιράλ”: Συναντήσεις του επικεφαλής Πέτρου Ψωμά με φορείς και οργανώσεις

Ενδιαφέρουσα συνάντηση για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων είχαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς και αντιπροσωπεία του “σπιράλ” με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Πάτρας (ΣΕΒΙΠΑ) Πέτρο Μαντά.

Θέματα υποδομών, όπως το τρένο, το εμπορευματικό λιμάνι και το φυσικό αέριο, αλλά και ζητήματα που απασχολούν τις εγκαταστημένες επιχειρήσεις στην ΒΙΠΕ Πατρών κυριάρχησαν στη συνάντηση, η οποία κινήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό επίπεδο.

Tον Πέτρο Ψωμά συνόδευαν σε αυτή την συνάντηση οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Εύα Αθανασοπούλου, Παναγιώτης Βαφέας, Μαίρη Κάργα, Μαρία Μπέλμπα, Γιώργος Σιγαλός και Αθηνά Σουγλέρη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ

Ανοικτή συζήτηση επί θεμάτων που αφορούν τις επιτροπές της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία και τις αρμοδιότητες του Δήμου Πατρέων είχε, επίσης ο επικεφαλής του “σπιράλ” Πέτρος Ψωμάς με μέλη του φορέα.

Στη συνάντηση μετείχαν μεταξύ άλλων και τρία μέλη της «Κοινο_Τοπία» Μαίρη Κάργα, Αλέκα Ράπτη και Χριστιάννα Σπηλιώτη, οι οποίες είναι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό “σπιράλ”.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

"σπιράλ": Συναντήσεις του επικεφαλής Πέτρου Ψωμά με φορείς και οργανώσεις

Τον χώρο συνάντησης του “σπιράλ” στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, επισκέφθηκαν και οι κύριοι Βασίλης Γκλαβάς και Στέφανος Χατζηθεοδώρου από τους Φίλους του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Πάτρας, οι οποίοι ζήτησαν και συναντήθηκαν με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά και μέλη/ υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του “σπιράλ”.

Το θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση, όπως ήταν φυσικό, αφορούσε την έλευση του τρένου στην Πάτρα αλλά και τη λειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου προς Άγιο Βασίλειο και Κάτω Αχαΐα.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Εύα Αθανασοπούλου, Μαίρη Κάργα και Γιώργος Σιγαλός.


Πηγή