Γ. Τρεπεκλής: «Η ποιότητα των ασφαλτοστρώσεων είναι πάρα πολύ κακή». (Βίντεο)

Δήμος Κέρκυρας Γ. Τρεπεκλής: «Η ποιότητα των ασφαλτοστρώσεων είναι πάρα πολύ κακή». (Βίντεο)

Την ανησυχία του όσον αφορά την ποιότητα των έργων ασφαλτόστρωσης που εκτελούνται στο κέντρο της πόλης εξέφρασε ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής μιλώντας στο Corfutvnews.

Ο κ. Τρεπεκλής στάθηκε κυρίως στα τεχνικά κομμάτια, όπως οι διαγραμμίσεις οι οποίες μετά από 15 μέρες έχουν διαγραφεί αλλά και τα φρεάτια τα οποία σε αρκετά σημεία είναι βουλωμένα.

Όπως είπε: «Είναι θετικό ότι ξεκίνησαν οι εργολαβίες για το οδικό δίκτυο και στο κέντρο της πόλης αλλά θέλω να επισημάνω την ποιότητα της κατασκευής. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, είναι αρκετά χρήματα και είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να φτιάξουμε ποιοτικούς δρόμους. Ήδη οι διαγραμμίσεις στο Σαρόκο μετά από 15 ημέρες κινδυνεύουν να σβήσουν. Είναι ντροπή και πρέπει να υπάρχει επίβλεψη από τον Δήμο και την πολιτική ηγεσία. Να παρακολουθούν αυτά τα έργα τα οποία είναι σημαντικά, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να υπάρχει και ο έλεγχος. Εννοώ το φρεζάρισμα, το πάχος της ασφάλτου, οι διαγραμμίσεις, τα φρεάτια που είναι βουλωμένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα σίγουρα αποτελεί και ο δρόμος έξω από το ΕΑΚΚ όπου υπάρχει πρόβλημα με τα φρεάτια και οι πλημμύρες είναι συχνές. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα».


Πηγή