Νέα κόντρα Σαμούρη – Στανίτσα

Κόντρας συνέχεια μεταξύ της αντιδημάρχου του Δήμου Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη και του δημοτικού συμβούλου του «Σπιράλ» Χαράλαμπου Στανίτσα. Μετά την ανταλλαγή σκληρών χαρακτηρισμών με αφορμή την κατάργηση ή όχι της πρωινής προσευχής στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, σειρά είχαν τώρα οι εικόνες.

Ο δημοτικός σύμβουλος με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook κατήγγειλε ότι αποκαθηλώθηκε η εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας από το Βρεφοκομείο. Η αντιδήμαρχος ανάρτησε φωτογραφία της μπροστά στην εικόνα της Παναγίας, γράφοντας πως «στο χώρο της Βιβλιοθήκης, αντί ενός διαδρόμου στον οποίο ήταν» και απέδωσε σε φαντασίωση οτιδήποτε άλλο ακουστεί.

«Τελικά και ο Αγιος φοβερά θέλει…» έγραψε ο Χαράλαμπος Στανίτσας στον προσωπικό του λογαριασμό, υποστηρίζοντας ότι η εικόνα επανατοποθετήθηκε «μετά την κατακραυγή όλων των Πατρινών εναντίον του Πελετίδη και της Δημοτικής Αρχής…». Πρόσθεσε ότι η εικόνα είχε πεταχτεί σε «αποθήκη με το πρόσχημα του βαψίματος του τοίχου…» και εξέφρασε την ελπίδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ξεκινήσει ξανά η πρωινή προσευχή και να προσκληθεί στον Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

«Θα είμαστε πάντα εδώ να ελέγχουμε, πιστοί στο ρόλο της αντιπολίτευσης!» έγραψε ο δημοτικός σύμβουλος.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    2 Οκτωβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία