Η Volton βραβεύει τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Αρκαδίας στην «Πελοπόννησος EXPO 2019»

Με μεγάλη χαρά η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. συμμετέχει στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2019», η οποία ανοίγει τις πύλες της σήμερα 13 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου. Η έκθεση λαμβάνει χώρα στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης (Κτήριο ΓΕΑ).

Η έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2019» διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς για την Πελοπόννησο και όχι μόνο, καθώς συμμετέχουν σ αυτή εκθέτες και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα. Οι διοργανωτές, αναμένουν φέτος περισσότερους από 10,000 επισκέπτες.

Ο εκθεσιακός χώρος της Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. θα βρίσκεται στο Περίπτερο 54A, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με δώρα αξίας για τους νικητές. Παράλληλα, η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. έχει ετοιμάσει μία σειρά από ελκυστικές ειδικές προσφορές των προϊόντων της για τους επισκέπτες της «Πελοπόννησος Expo». Την Πέμπτη, οι επισκέπτες που θα βρεθούν στο περίπτερο της Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές του «Αστέρα Τρίπολης» και να φωτογραφηθούν μαζί τους, καθώς και να αποκτήσουν σειρά συλλεκτικών δώρων που θα προσφέρει η ομάδα.

Μεταξύ άλλων, στη φετινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κο Ιωάννη Τρούπη. Ο κος Τρούπης είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα της Πελοποννήσου με αξιοσημείωτη προσφορά στο ελληνικό επιχειρείν. Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. μαζί με το συνεργάτης της στην Αρκαδία, κο Νίκο Τότση, έχει την ιδιαίτερη τιμή να απονείμει το τιμητικό βραβείο στον κο Ιωάννη Τρούπη. Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στο περίπτερο της εταιρείας.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    14 Νοεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία