Στους δρόμους κατεβαίνουν οι έμποροι της Αχαΐας και της Πελοποννήσου

Στους δρόμους κατεβαίνουν οι έμποροι της Πάτρας, της Αχαΐας και γενικότερα της Πελοποννήσου ύστερα από απόφαση που πάρθηκε από τους εμπορικούς συλλόγους που ανήκουν στην Ομοσπονδία.

Την είδηση έκανε γνωστή ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Μάκης Μακρής μιλώντας στο ραδιόφωνο του Max Fm και στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Μακρής τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι ασπιρίνη μπροστά σε όλο αυτό το βουνό που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες πλέον με το λουκέτο. Η απόφαση πάρθηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ηλεία.

Η κινητοποίηση που θα κάνουν δεν έχει ακόμα ημερομηνία, θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, όμως ο χαρακτήρας της θα περιλαμβάνει κοινή δράση για τους εμπορικούς συλλόγους, κλείνοντας τον Ισθμό και άλλα σημεία της περιοχής της Πελοποννήσου.

Όπως αναφέρουν οι έμποροι η κατάσταση που υπάρχει με το κύμα της ακρίβειας και τα μέτρα που ανακοινώθηκαν όχι μόνο δεν τους βγάζει από το αδιέξοδο, αλλά πλέον νιώθουν ότι η κυβέρνηση και η πολιτεία τους εμπαίζει.

«Οι συνθήκες είναι δύσκολες και σαν μην έφτανε αυτό έχουμε μία κυβέρνηση που αντί να βοηθήσει και να στηρίξει έστω και μια φορά το εμπόριο μας κοροϊδεύει» τονίζει ο κ. Μακρής μιλώντας στο patrasevents.gr.

«Γιατί δεν γίνεται να έχουμε τόσα προβλήματα για να αντιμετωπίσουμε και η κυβέρνηση να μας ανακοινώνει κάρτα καύσιμων με 15 και 20 λεπτά επιδότηση. Δεν μπορεί να μιλάει σοβαρά, οπότε μας εμπαίζει…».


Πηγή