Πάτρα: Μπαίνουν χημικές τουαλέτες – Ερωτηματικό ο αριθμός και τα σημεία

Έστω και την τελευταία στιγμή και ύστερα από τον ντόρο που δημιουργήθηκε για το που θα κάνουν την ανάγκη τους οι επισκέπτες του Πατρινού Καρναβαλιού, αλλά και γενικότερα αυτός ο κόσμος που θα βρεθεί στο κέντρο της Πάτρας, ο Δήμος, αποφάσισε να δώσει μια λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική αρχή θα προχωρήσει στην προμήθεια χημικών τουαλετών υπογράφοντας σχετική σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία. Το ερωτηματικό που δεν έχει ακόμα απαντηθεί, αλλά θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ώρες, έχει να κάνει με το που θα μπουν αυτές οι χημικές τουαλέτες και πόσες θα είναι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι αρμόδιοι του δήμου θα προχωρήσουν στην προμήθεια τουλάχιστον δέκα χημικών τουαλετών που θα τοποθετηθούν πλησίον του ιστορικού κέντρου, αλλά όχι καθαρά μέσα σε αυτό.

Δύο από τα σημεία αυτά που σκέφτονται είναι η πλατεία Παπαφλέσσα και ο μώλος της Αγίου Νικολάου. Στην πλατεία Γεωργίου δύσκολα θα μπουν χημικές τουαλέτες, ωστόσο οι δημόσιες τουαλέτες που βρίσκονται εκεί θα είναι ανοικτές όλο το Σαββατοκύριακο.

Οι τελικές αποφάσεις για το θέμα που έχει συζητηθεί αρκετά αναμένεται να αποφασιστούν και να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ώρες. Το σημαντικό είναι πάντως ότι οι χημικές τουαλέτες έρχονται στην καρναβαλική Πάτρα.


Πηγή