Πάτρα – Κόσμος στα τραπεζάκια της εστίασης το βράδυ του Σαββάτου

Το πρώτο ελεύθερο Σαββατόβραδο από πλευράς κατάργησης των μηνυμάτων και της επέκτασης του περιορισμένου ωραρίου, βρήκε τους Πατρινούς σε κάποιο από τα τραπεζάκια των καταστημάτων εστίασης.

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, της Τριών Ναυάρχων και της Ηφαίστου και σε άλλα σημεία της πόλης όπου δραστηριοποιούνται δεκάδες επιχειρήσεις εστίασης, με δυσκολία μπορούσε να βρει κανείς τραπέζι.

Γινόταν ένας μικρός χαμός. Το σκηνικό δεν ήταν και τόσο διαφορετικό σε περιοχές έξω από το κέντρο της Πάτρας, όπως στην παραλιακή της Ηρώων Πολυτεχνείου ή των Βραχνεΐκων, με την παρουσία του κόσμου να είναι εκεί έντονη, παρά την δροσούλα που είχε.

Αυτό που θα πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι ότι τα καταστήματα εστίασης τήρησαν στο έπακρο για ακόμα ένα βράδυ τα μέτρα, με τους εργαζόμενους να φορούν τις μάσκες τους και τα μαγαζιά να κρατούν αποστάσεις στα τραπέζια τους.

Τα καταστήματα έκλεισαν στις 12:30 τα μεσάνυχτα, χωρίς προβλήματα και χωρίς παρασπονδίες, ενώ αρκετά από αυτά είχαν κόσμο και το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο κόσμος δείχνει έτσι ότι θέλει να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση που ζει εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο και έχει ανάγκη να περάσει καλά.


Πηγή