Multi Productions: Εσείς θα αφήσετε την εκλογή σας στην τύχη;

Οι βασικοί πυλώνες της συνεργασίας µας εδράζονται σε ενέργειες που αφορούν την προσωπική σας προβολή, καθώς και στην προβολή του συνδυασµού σας ή του κόµµατος που εκπροσωπείτε.

Πιο συγκεκριµένα, απευθυνόµενοι στο Δηµοσιογραφικό Οργανισµό Βαρουξή, θα έχετε ένα ολοκληρωµένο πακέτο επικοινωνιακής στρατηγικής που ενδεικτικά περιλαµβάνει:

Λογότυπο &
Σλόγκαν Συνδιασµού

Μια φράση µε ένα σήµα µεταφέρουν το µήνυµα στον ψηφοφόρο πολύ πιο αποτελεσµατικά απ’ ότι τα ατελείωτα κείµανα. Επιπλέον, οι γραφίστες µας, σε συνεργασία µε τη δηµοσιογραφική µας οµάδα, είναι σε θέση να σας προτείνουν έξυπνες ιδέες που σας οδηγήσουν στο δρόµο επιτυχίας.

Δηµοσιογραφική Οµάδα –
Γραφείο τύπου

Το πως θα κινηθείτε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής σας εκστρατείας, καθώς και το τι θα πείτε, προκειµένου να ενισχύσετε τη δηµόσια εικόνα σας, µπορεί να παρουσιαστεί µε αµέτρητους τρόπους. Τι πιο αποτελεσµατικό, από το να έχετε ως γραφείο τύπου τους καλύτερους δηµοσιογράφους της Ηλείας; Με χρόνια εµπειρίας και άπειρο (κυριολεκτικά) προεκλογικό χρόνο στην πλάτη τους, είναι αυτοί που θα φροντίσουν ο λόγος σας να φτάσει στους κατάλληλους αποδέκτες µε το πλέον ωφέλιµο αποτέλεσµα.

Έντυπο Υλικό

Απαραίτητο και από τα πλέον αποτεσµατικά εργαλεία σε έναν εκλογικό αγώνα είναι το έντυπο υλικό, το οποίο χωρίζεται σε κάρτες, επιστολόχαρτα και φακέλους αλληλογραφίας που θα χρειαστούν για την άµεση επικοινωνίας σας µε τον ψηφοφόρο.

Ψηφοδέλτια

Τα ψηφοδέλτια του συνδιασµού σας είναι το Α-Ω κατά το τελικό στάδιο των εκλογών. Ένα απλό λάθος µπορεί να βγάλει τον υποψήφιο ή το συνδιασµό εκτός εκλογών. Η εταιρεία µας είχε την τιµή να επιλεγεί από το 98% των υποψήφιων συνδυασµών του Ν. Ηλείας, αλλά και από τους µεγαλύτερους συνδυασµούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τυπώνοντας πάνω από 17.000.000 στις προηγούµενες εκλογές. Εσείς θα εµπιστευόσασταν σε κάποιον άλλον τα ψηφοδέλτια σας;

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Η Multi Productions µε την κάθετη παραγωγή της, µπορεί να σας παρέχει ψηφιακές εκτυπώσεις άµεσα και ποιοτικά. Οι ψηφιακές εκτυπώσεις µπορούν να χρησιµοποιηθούν για πανό δρόµων, ταµπέλες, «ντύσιµο» εκλογικών κέντρων, αυτοκινήτων καθώς και ως διακόσµηση (backdrop) σε προεκλογικές εκδηλώσεις (οµιλίες, συναντήσεις κτλ)

Διαφηµιστικά Δώρα

Τα διαφηµιστικά δώρα βοηθούν στη δηµιοργία θετικού κλίµατος υπέρ του υποψηφίου στις τοπικές εκλογές, σύµφωνα µε τις τελευταίες µελέτες που έχουν γίνει από τους ειδικούς της επικοινωνίας. Ενδεικτικά κάποια από τα δώρα που µπορεί να σας παρέχει η εταιρεία µας είναι: κονκάρδες, καπέλα, µπλουζάκια, σηµαίες, αναπτήρες, στυλό, µπρελόκ.

Διοργάνωση Οµιλιών

Η Multi Productions είναι σε θέση να αναλάβει εξ’ολοκλήρου τη διοργάνωση των οµιλιών σας. Από το κλείσιµο του χώρου, το catering, τις ψηφιακές εκτυπώσεις, τη µικροφωνική – ηχητική εγκατάσταση έως και την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση.

Δηµιουργία Ιστοσελίδας –
Digital Marketing

H εποχή που ζούµε µας έχει φέρει όλους πιο κοντά στην τεχνολογία. Το internet είναι παντού και λόγω της αµεσότητας του, µπαίνει σε κάθε σπίτι, έχοντας τεράστια διείσδυση στο νεανικό κοινό, Η εταιρεία µας, είναι σε θέση να δηµιουργήσει και να διαχειριστεί τη δική σας ιστοσελίδα, καθώς να δηµιουργήσει και να ενηµερώνει λογαριασµούς σε όλα τα µέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn, Google+)

Δηµοσκοπήσεις

Η χρησιµότητα των δηµοσκοπήσεων και των ερευνών είναι γνωστή σε όλους µας και δεδοµένη. Σε συνεργασία µε τα µεγαλύτερα γραφεία της Ελλάδας µπορούµε να διαµορφώσουµε µια έρευνα όπως ακριβώς µας τη ζητήσετε, ώς προς τον τόπο, το χρόνο, τις ερωτήσεις και το δείγµα (κοινό των ερωτηθέντων).

Προβολή στα
Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης

Το τοπίο εδώ είναι για άλλη µια φορά ξεκάθαρο. Ο Δηµοσιογραφικός Οργανισµός Βαρουξή, διαθέτει τα πρώτα σε κυκλοφορία, ακροαµατικότητα, επισκεψιµότητα και θεαµατικότητα µέσα επικοινωνιακής προβολής στην Ηλεία, αλλά και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Η εταιρεί µας είναι σε θέση να αναλάβει την προβολή σας στα παρακάτω Μ.Μ.Ε.:

} Προβολή στην έφηµέριδα ΠΑΤΡΙΣ

}Προβολή στην ΟΡΤ tv

}Προβολή στον ΟΡΤ fm

}Προβολή στο patrisnews.com

}Προβολή σε άλλα Μ.Μ.Ε.

Για τις εκλογές επέλεξε τους καλύτερους

Είστε υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές; Μαζί θα πετύχουμε τον στόχο!

Gepostet von Multi Productions am Freitag, 1. Februar 2019

Κάθε εκλογική αναµέτρηση διαφοροποιείται από τις προηγούµενες, µε βάση τα χαρακτηριστικά που έχουν δηµιουργηθεί στο πολιτικό περιβάλλον τη δεδοµένη στιγµή. Οι φετινές εκλογές πραγµατοποιούνται σε ένα τόσο θολό πολιτικό τοπίο. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και οι υποψήφιοι που στοχεύουν στη επιτυχία και στην τελική επικράτηση, πρέπει να καταβάλουν το 100% των προσπαθειών τους, προκειµένου να κόψουν πρώτοι το νήµα.

Προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή προς τη νίκη στις προσεχείς εκλογές, φιλοδοξούµε να είµαστε δίπλα σας, ως φερέγγυος και ωφέλιµος συνεργάτης που δύναται να υλοποιήσει και σ΄ αυτήν την εκλογική αναµέτρηση, ένα σύνολο επικοινωνιακών προτάσεων, ώστε να σας βοηθήσει να κατακτήσετε το στόχο σας.

H σωστή επικοινωνιακή στρατηγική (και φυσικά, η σωστή επικοινωνιακή προβολή στα Μ.Μ.Ε.) είναι εκείνη που θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ σας στη συνείδηση του ψηφοφόρου.

Η εταιρεία µας είναι η µόνη που έχει αντικειµενικά τη δυνατότητα να γίνει ο πλέον αγιόπιστος σύµµαχός σας καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής σας εκστρατείας. Οι εκατοντάδες εκλεγµένοι υποψήφιοι (σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο) που µας προτίµησαν όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη του πετυχηµένου έργου και δυναµικής µας.

Οµάδα Έργου

Οι εκλογές κερδίζονται ασφαλώς από εσάς, αλλά και µε την πολύτιµη συνδροµή των ανθρώπων που εµπιστεύεστε και βρίσκονται δίπλα σας. Ο χρόνος είναι πολύτιµος και όποια λάθη από ατοµικές πρακτικές, µη αναστρέψιµα. Για το λόγο αυτό, χρειάζεστε στο πλάι σας ανθρώπους που διαθέτουν πολυετή και αποδεδειγµένη εµπειρία και που θα αναλάβουν τους σηµαντικότερους τοµείς της προεκλογικής σας µάχης. Κάθε δηµόσια ενέργεια, είτε θετική, είτε αρνητική χρειάζεται την κατάλληλη διαχείρηση για να εξελιχθεί υπέρ σας. Η οµάδα των επικοινωνιακών µας συµβούλων, σε καθηµερινή συνεργασία µε εσάς, µπορεί να χαράξει µια στρατηγική η οποία θα έχει εγγυηµένα νικηφόρο αποτέλεσµα.

Η οµάδα έργου µας είναι η µεγαλύτερη και ποιοτικότερη στην περιφέρεια µας και αποτελείται από τους:

Βαρουξή Λ. Λευτέρη, Βαρουξή Λ. Σάκη, Βαρουξή Κ. Λευτέρη, Ασηµακοπούλου Μπία, Δούνια Γρηγόρη, Ζαφειρίου Κώστα, Γιακισικλόγλου Ρούλα, Γιακουµέλου Πηγή, Γκελντή Κων/νο, Καραµπάτση Μαρία, Καρυδάκη Γιώργο, Λιαροπούλου Παυλίνα, Μπεβούδα Πέλυ, Μικελόπουλο Γιώργο, Παπαδόπουλο Δηµήτρη, Παπαθανασίου – Βαρουξή Τζέλα, Πλευριά Χρήστο, Σπηλιοπούλου – Βαρουξή Σίσσυ, Σπυροπούλου Νάνσυ, Τζαβάρα Ράνια, Τζουρµανά Σίσσυ, Τσερεγκούνη Σοφία, Τσιπολίτη Μάκη, Φωτεινόπουλο Παναγιώτη, Φώτη Αντώνη, Φωτόπουλο Χρήστο.

Multi Productions

Θεμιστοκλέους & Παπαφλέσσα, Πύργος 27131
τ.: 2621030087 | email: multipy@gmail.com, info@multipro.gr


Πηγή