Ήλιδα – Νέα Μέρα: Υποψήφιος με τον δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο ο Ανδρέας Κηπουρός

Την υποψηφιότητα του δημοτικού υπαλλήλου κ. Ανδρέα Κηπουρού με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Κηπουρός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ως δημοτικός υπάλληλος σε όμορο δήμο γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και προσπαθώ να συμβάλλω στην επίλυσή τους και στην ανακούφιση των δημοτών.

Τα τελευταία χρόνια που ζω με την οικογένειά μου στην Αμαλιάδα, με έχει εντυπωσιάσει θετικά η λειτουργία της Δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Είναι κοντά στους δημότες και βρίσκεται καθημερινά στην πόλη. Μπορεί ο καθένας να συνομιλήσει μαζί του, να τον δει από κοντά, να του εκφράσει τους προβληματισμούς του.

Αυτό μου δείχνει έναν δήμαρχο κοντά στον δημότη, που εργάζεται για το καλό του δημότη.

Για το λόγο αυτό αποδέχθηκα την πρόταση του κυρίου Χριστοδουλόπουλου, προκειμένου να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό μας αγώνα, για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του πολίτη και τη λειτουργία της πόλης!

Θα είμαι δίπλα του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΔΡΕΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ

Ο Ανδρέας Κηπουρός γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Ανδραβίδα, όπου και ολοκλήρωσε τη σχολική του εκπαίδευση.

Εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ωστόσο, διαμένει στην πόλη της Αμαλιάδας. Είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Μπάκουλη, το γένος Ξυλόκοττα, από την Αμαλιάδα.

Είναι πατέρας δύο παιδιών.


Πηγή