Πύργος: Στο ίδιο έργο θεατές… – Φωτιά στη… χαβούζα της Σπιάντζας

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στην έκταση της πρώην λίμνης Μουριάς σε σκουπίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο, συχνά μετατρέπεται σε χωματερή αφού ασυνείδητοι πολίτες εναποθέτουν εκεί κάθε είδους απορρίμματα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΠΥ Πύργου όπου και έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά…

Καθώς φαίνεται τα τελευταία χρόνια –ιδιαίτερα τα καλοκαίρια- το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί την… εύκολη λύση για τους εκατοντάδες παραθεριστές στην ευρύτερη περιοχή της Σπιάτζας έως και το Αντλιοστάσιο.

Τους είναι πιο εύκολο να πετάξουν εκεί τις τσάντες με τα απορρίμματα τους (ορισμένοι δεν σταματούν καν το αυτοκίνητο τους) παρά σε κάποιο κάδο. Άλλωστε οι κάδοι –πολλές φορές είναι τοποθετημένοι σε απόσταση… αναπνοής από τα σπίτια τους οπότε θεωρούν καλύτερα να μην τα εναποθέτουν εκεί!

Το μόνο –σοβαρό πάντως- ελαφρυντικό των πολιτών/παραθεριστών δεν είναι άλλο από την προβληματική αποκομιδή απορριμμάτων από πλευράς δήμου Πύργου… τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων είναι πολύ αραιά (κάτι λογικό αφού τα οχήματα είναι ελάχιστα, όχι πάνω από τρία, εδώ κι ένα χρόνο) και οι πολίτες με αυτό το δεδομένο δεν επιλέγουν να ρίξουν τα απορρίμματα τους στους κάδους με τη λογική ότι θα δημιουργηθούν… λόφοι απορριμμάτων και δυσάρεστες μυρωδιές… Δεν είναι όμως λύση και φανερώνει ανευθυνότητα η καύση των απορριμμάτων που –ως γνωστό- απελευθερώνει στην ατμόσφαιρα δηλητηριώδεις διοξίνες με ότι –πολύ κακό- αυτό συνεπάγεται…

Δείτε το βίντεο:

Καταλαβαίνετε που ζούμε ;;;;; Νιώθετε τίποτα ;;;; Η σας έχει καεί ο εγκέφαλος εντελώς ;;;;; Γαμώ το σπίτι του αυτού που το έκανε , γαμώ το σπίτι του αλήτη του δήμαρχου και γαμώ την σκατόφαρα που λέγεται Πυργιώτης ….. 😡😡😡😡😡😡Θα το λέω μέχρι να πεθάνω τελικά … χειρότερα απο εδώ πουθενά. …. 😤Μία άγια μέρα δεν περνάει … ούτε μία …… 😖 …..

Gepostet von Kw Zuc Delfina am Dienstag, 25. Juni 2019


Πηγή