Πύργος: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη διασταύρωση Λαστέικων (PHOTOS)

Απρόοπτο με το καλημέρα είχε η Δευτέρα, αφού στη διασταύρωση Λασταιίκων της Εθνικής Οδού Πατρών–Πύργου σημειώθηκε στις εννέα το πρωί ισχυρή σύγκρουση δυο ΙΧ αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα των ελαφρύ τραυματισμό δυο εκ των επιβαινόντων.

Ειδικότερα, το ένα όχημα κινούταν επί της Ε.Ο. Πατρών–Πύργου με κατεύθυνση προς Πάτρα και το δεύτερο όχημα κινούταν από τα Λασταίικα προς την πόλη του Πύργου. Ο οδηγός του ενός οχήματος από τον Πύργο είχε συνεπιβάτη τη σύντροφό του, ενώ αυτός του δεύτερου οχήματος είχε συνοδεία τη σύζυγό του. Η σύγκρουση των δυο οχημάτων ήταν σφοδρή, ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε σοβαρά κανείς εκ των επιβαινόντων. Η επέμβαση του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ήταν άμεση, μεταφέροντας τους επιβαίνοντες στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, με τους τρεις να εξετάζονται και να κρίνεται μη αναγκαία η παραμονή τους, ενώ ο Πυργιώτης οδηγός παρέμεινε μιας και είχε υποστεί ελαφρύ τραυματισμό στο κεφάλι.

Στο σημείο βρέθηκε ακόμα όχημα της πυροσβεστικής για να καθαρίσει τα συντρίμμια και της Αστυνομίας για να βοηθήσει στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στα δυο αυτοκίνητα. Πιθανή αιτία με τα μέχρι τώρα στοιχεία, εμφανίζεται η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη από το όχημα του Πυργιώτη οδηγού.


Πηγή