Πύργος: «Καφές Αγάπης» για την σωτηρία του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ στο Cafe Corte

Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου, του συλλόγου ΑΜΕΑ Νομού Ηλείας « Ήλις» και του Νηπιαγωγείου Κατακόλου

Οι πολίτες του Πύργου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου, του συλλόγου ΑΜΕΑ Νομού Ηλείας « Ήλις» και του Νηπιαγωγείου Κατακόλου και γέμισαν χθες το απόγευμα το καφέ «CORTE» στην κεντρική πλατεία του Πύργου, δείχνοντας την αγάπη τους για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο χθεσινό «Καφέ Αγάπης», θα διατεθούν για την θεραπεία του μικρού, που έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα, που προσεύχεται ο Παναγιώτης – Ραφαήλ να βγει νικητής στην «μάχη» που δίνει.

Για την χθεσινή πρωτοβουλία μίλησαν η κα. Αγγελική Πετρόγιαννη Διευθύντρια του ΕΕΕΚ Πύργου, η κα. Αγαθή Ρηγοπούλου Προέδρος του Συλλόγου ΑμεΑ «ΗΛΙΣ» και η κα. Έλενα Αναστασίου νηπιαγωγός στο Νηπιαγωγείο Κατακόλου.

Η ιδέα της χθεσινής πρωτοβουλίας ανήκει στις κες Αγαθή Ρηγοπούλου Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ «ΗΛΙΣ», Έλενα Αναστασίου νηπιαγωγός στο Νηπιαγωγείο Κατακόλου και Αγγελική Πετρόγιαννη Διευθύντρια του ΕΕΕΚ Πύργου.

Η κα. Αγγελική Πετρόγιαννη αναφέρθηκε στον σκοπό της διοργάνωσης του καφέ της αγάπης.

«Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ, στον φιλόξενο χώρο της καφετέριας CORTE της πόλης μας, για έναν πολύ όμορφο σκοπό, για τον αγαπημένο μας Παναγιώτη – Ραφαήλ, ο οποίος όπως γνωρίζουμε όλοι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Είμαστε όλοι εδώ για να δείξουμε ότι είμαστε δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί. Η πόλη μας ανταποκρίθηκε και ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν σήμερα εδώ, για να δώσουν από το υστέρημά τους, διότι όλοι ξέρουμε ότι είναι δύσκολες οι μέρες, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε σήμερα εδώ με τον σύλλογο ΑΜΕΑ και την κα. Αγαθή Ρηγοπούλου, καθώς και την αγαπημένη μας Έλενα Αναστασίου, συνάδελφο και νηπιαγωγό στο νηπιαγωγείο Κατακόλου, για να συνδράμουμε στην προσπάθεια αυτή».

Ακολούθως η κα. Έλενα Αναστασίου τόνισε για αυτή την πρωτοβουλία.

«Στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση μας να στηρίξουμε τον μικρό Παναγιώτη –Ραφαήλ. Στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες μας ότι όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε αυτό το παιδί και να το στείλουμε στην Αμερική για να κάνει την θεραπεία που χρειάζεται ώστε να σωθεί αυτή η μικρή ψυχούλα».

Και τέλος η η κα. Αγαθή Ρηγοπούλου στάθηκε στο μήνυμα που δίνεται για την σωτηρία του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

«Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ για να δώσουμε ένα καφέ αγάπης και να βοηθήσουμε έτσι ώστε να μαζευτούν κάποια χρήματα για τον Παναγιώτη –Ραφαήλ. Βάζουμε έτσι ένα μικρό λιθαράκι και εμείς. Είναι μαζί μας το ΕΕΕΚ Πύργου με την κα. Πετρόγιαννη, η φίλη μας η Έλενα Αναστασίου νηπιαγωγός στο νηπιαγωγείο Κατακόλου. Θέλουμε όλοι εμείς να στείλουμε ένα μήνυμα ως σύλλογος ΑΜΕΑ. Ξέρετε την ευαισθησία μας γιατί έχουμε παιδιά οι περισσότεροι με πρόβλημα. Θέλουμε λοιπόν να στείλουμε το μήνυμα ότι ο Παναγιώτης – Ραφαήλ θα βγει νικητής και πιστεύω ότι όλη η Ελλάδα τον θεωρεί δικό της παιδί».

*** Παρόντες στον καφέ της αγάπης για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ ήταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πύργου κ. Νώντας Κυριαζής, ο αντιδήμαρχος Πύργου κ. Γιάννης Παπαδημητρίου και οι επίσης αντιδήμαρχοι Πύργου κ.κ. Μαρίνης Αχτύπης και Ανδρέας Βγενόπουλος.


Πηγή