Πάτρα: Η διαμαρτυρία του Μουσικού Σχολείου στην πλατεία Γεωργίου, έγινε συναυλία (pics+vids)

Σε συναυλία μετατράπηκε η συγκέντρωση – διαμαρτυρία του Μουσικού Σχολείου της Πάτρας, στην πλατεία Γεωργίου, το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους, αφού προχώρησαν σε πορεία στο κέντρο της πόλης, ζητώντας την εκπλήρωση των αιτημάτων τους, για να μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα το σχολείο τους, αλλά και την κατάργηση του επίμαχου άρθρου 40 που δημιουργεί προβλήματα στο σύνολο αυτής της εκπαιδευτικής δομής, προχώρησαν σε συναυλία, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, στην πλατεία Γεωργίου.

Η εκδήλωση αυτή γνώρισε την αποδοχή από τους Πατρινούς, αφού δεκάδες συμπολίτες παρακολούθησαν τη συναυλία, όπου ακούστηκαν διάφορα τραγούδια, με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές να παρουσιάζουν επί της ουσίας τη δουλειά τους.

Έτσι, η διαμαρτυρία τους μετατράπηκε σε μία όμορφη εκδήλωση που έδωσε ένα άλλο ύφος στο κέντρο της Πάτρας το οποίο είχε αρκετό κόσμο, κίνηση και ζωή. Όπως και η μουσική τους.

Διαμαρτυρία – συναυλία του Μουσικού Σχολείου Πάτρας


Πάτρα: Η διαμαρτυρία του Μουσικού Σχολείου στην πλατεία Γεωργίου, έγινε συναυλία (pics+vids) Πάτρα: Η διαμαρτυρία του Μουσικού Σχολείου στην πλατεία Γεωργίου, έγινε συναυλία (pics+vids) Πάτρα: Η διαμαρτυρία του Μουσικού Σχολείου στην πλατεία Γεωργίου, έγινε συναυλία (pics+vids) Πάτρα: Η διαμαρτυρία του Μουσικού Σχολείου στην πλατεία Γεωργίου, έγινε συναυλία (pics+vids) Πάτρα: Η διαμαρτυρία του Μουσικού Σχολείου στην πλατεία Γεωργίου, έγινε συναυλία (pics+vids) Πάτρα: Η διαμαρτυρία του Μουσικού Σχολείου στην πλατεία Γεωργίου, έγινε συναυλία (pics+vids) Πάτρα: Η διαμαρτυρία του Μουσικού Σχολείου στην πλατεία Γεωργίου, έγινε συναυλία (pics+vids) Πάτρα: Η διαμαρτυρία του Μουσικού Σχολείου στην πλατεία Γεωργίου, έγινε συναυλία (pics+vids) Πάτρα: Η διαμαρτυρία του Μουσικού Σχολείου στην πλατεία Γεωργίου, έγινε συναυλία (pics+vids)

Νότες στην πλατεία Γεωργίου από το Μουσικό Σχολείο


Πηγή