Δήμος Πύργου: Συνάντηση του Γ.Λιατσή με το Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών (VIDEO)

Συνάντηση εργασίας είχαν χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Μεσσαλάς, η Διευθύντρια του Τμήματος Παιδείας του Δήμου κα Σοφία Ζάγκλη με το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών, τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσίμπελη, την Γραμματέα κα Ελένη Γκαραγκούνη και την Ταμία κα Μένια Παπουτσή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών η καταλληλότητα των σχολικών κτιρίων, η ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς και τα γενικότερα προβλήματα που απασχολούν την σχολική κοινότητα και σχετίζονται με τον Δήμο.

Ο Δήμαρχος κ. Γαβριήλ Λιατσής στις δηλώσεις του ευχαρίστησε αρχικά τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτριο Μεσσαλά και την Δ/ντρια Παιδείας κα Σοφία Ζάγκλη για την αποτελεσματικότητά του έργου τους. Επίσης, ευχαρίστησε και το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών για την συνεργασία που έχουν και τόνισε ότι ο Δήμος βρίσκεται δίπλα στους εκπαιδευτικούς και στα προβλήματά τους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Κατσίμπελης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα και τόνισε ότι είναι αρμοδιότητα της Πολιτείας να επιλυθούν άμεσα.

Τέλος, η κα Γκαραγκούνη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συνάντηση αυτή που έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα του Συλλόγου και τόνισε την ανάγκη συχνότερης επικοινωνίας Δήμου και εκπαιδευτικής κοινότητας.


Πηγή