Νέος Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, ο Νίκος Τσίπηρας – Τι δηλώνει για την εκλογή του στ […]

  • Δήλωση του νέου Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου,,κ. Νίκου Τσίπηρα, στη ZantePress24: «Με τη συμμετοχή μου θα βοηθήσω να μπορέσουμε να επιτύχουμε στόχους εξωστρέφειας, για τη στήριξη της οικονομίας μας. Το Επιμελητήριο έχει φέρει επιτυχίες σε 2 σημεία, στο ΙΟΝ49 για την προβολή της παλιάς Ζακύνθου και το Οpen Mall. Επίσης επιτυχία του ήταν και με το Leader, που το επιμελητήριο το πήρε επάνω του»
  • Μήνυμα με … αποδέκτες

«Ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν αλλά και όσους δεν με ψήφισαν. Θα πρέπει να υπάρξει ομαλή λειτουργία του επιμελητηρίου για το καλό του νησιού»

Συγκεκριμένα,

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκλογή του νέου οικονομικού επόπτη στο Επιμελητήριο. Υποψηφιότητα μπορούσε να θέσει εκλεγμένο μέλος , μόνο από τη παράταξη της πλειοψηφίας. Ο Πρόεδρος κ.Φώτης Κόττης, πρότεινε εμένα, ήμουν ο μοναδικός υποψήφιος και εκλέχτηκα με 11 ψήφους . Είναι τιμή για εμένα η εκλογή μου, γιατί στο θεσμό αυτό έχω πολύχρονη πορεία. Γνωρίζω πολύ καλά το επιμελητήριο και είναι θεσμός που προσφέρει, έχοντας καλή εικόνα και εκτός Ζακύνθου και εκτός Ελλάδας.

Με τη συμμετοχή μου θα βοηθήσω να μπορέσουμε να επιτύχουμε στόχους εξωστρέφειας, για τη στήριξη της οικονομίας μας. Το Επιμελητήριο έχει φέρει επιτυχίες σε 2 σημεία, στο ΙΟΝ49 για την προβολή της παλιάς Ζακύνθου και το Οpen Mall. Επίσης επιτυχία του ήταν και με το Leader, που το επιμελητήριο το πήρε επάνω του.
Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε και στην διεκδίκηση άλλων προγραμμάτων.

Ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν αλλά και όσους δεν με ψήφισαν. Θα πρέπει να υπάρξει ομαλή λειτουργία του επιμελητηρίου για το καλό του νησιού.


Πηγή