Πρωταθλητής Ελλάδας ο Πατρινός Δημήτρης Τσορδιάς

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 50χλμ. βάδην Ανδρών και Γυναικών και παράλληλα οι 8οι χειμερινοί αγώνες βάδην έγιναν χθες Κυριακή (19/1) το πρωί στο Ολυμπιακό Κωπηλατροδρόμιο στο Σχινιά.

Οι κακές καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν το έτσι κι αλλιώς επίπονο έργο των αθλητών και αθλητριών, που μετείχαν στη διοργάνωση, αφού δεν ήταν μόνο η βροχή και η χαμηλή θερμοκρασία, αλλά και ο αέρας, που επικρατούσε καθ΄όλο το πρωινό.

Στους Άνδρες νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Τσορδιάς (Ολυμπιάδα Πάτρας) με 4.41.33 και ακολούθησαν οι Γιάννης Βαίτσης (ΓΑΣ Ιλισσός) με 4.50.32 και ο Κώστας Σταμέλος (ΓΣ Ηρακλής) με 5.16.52.

Ο Δημήτρης Τσορδιάς, ο πρωταθλητής, γεννημένος στην Πάτρα κατάφερε τον στόχο του να τον κάνει πραγματικότητα.Περίφανοι οι γονείς του και οι τρεις αδερφές του.

Επίσης στις γυναίκες η νίκη πήγε στην Νικολίτσα Ανδρεοπούλου (Ολυμπιάδα Πάτρας) με 5ώρες 06.32. Εκκίνηση στα 50χλμ. βάδην πήρε και η Αγγελική Μακρή, επίσης της Ολυμπιάδας που ωστόσο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα της, καθώς είχε ενοχλήσεις στο στομάχι.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    20 Ιανουαρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία