Πανεπιστήμιο Πατρών: Δύο επιθέσεις από αδέσποτα σκυλιά μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες

Δύο επιθέσεις έγιναν στον χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, μέσα σε λιγότερο από ένα 24ώρο, με τον πρύτανη του ακαδημαϊκού ιδρύματος, Χρήστο Μπούρα, να φέρνει στο προσκήνιο για ακόμα μία φορά ένα θέμα που δεν έχει λυθεί.

Η πρώτη επίθεση έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, με τα σκυλιά να κάνουν επίθεση σε έναν φύλακα που είχε υπηρεσία. Σύμφωνα με την ανάρτηση του πρύτανη του Πανεπιστημίου ο φύλακας αναγκάστηκε και πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια του έγινε αγωγή αντιβίωσης και αντιτετανικός ορός.

Η δεύτερη επίθεση σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, αυτή τη φορά σε φοιτητή και συγκεκριμένα σε σπουδαστή του τμήματος Μηχανολόγων, στον κεντρικό δρόμο της Πανεπιστημιούπολης. Μάλιστα, ο φοιτητής πήγε στο νοσοκομείο, ενώ οι φύλακες του Πανεπιστημίου κάλεσαν τον πατέρα του παιδιού. Ο πατέρας του παιδιού θα προχωρήσει στην κατάθεση μιας ακόμα καταγγελίας για το όλο θέμα των αδέσποτων στον χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η πρυτανική αρχή έχει αποστείλει μέχρι σήμερα για το θέμα των επιθέσεων σε μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας από αδέσποτα σκυλιά , 75 ενυπόγραφες επιστολές, τόσο στον δήμο, όσο και στον εισαγγελέα. Όμως, σύμφωνα με την πλευρά του Πανεπιστημίου Πατρών, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα από καμία αρμόδια αρχή.


Πηγή