Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λεχαινών: Κάποιοι «παίζουν» με την Γαλανόλευκη

Κάποιος «παίζει» με την ελληνική σημαία που είναι αναρτημένη στον ιστό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Λεχαινών, ρίχνοντάς την κάτω.

Συγκεκριμένα έξω από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λεχαινών είναι αναρτημένη σε ιστό η γαλανόλευκη. Μάλιστα είχε αγοραστεί ενόψει του εορτασμού της Εθνικής Επετείου καινούργια σημαία με πρωτοβουλία του προέδρου της ΔΕ Λεχαινών κ. Γιώργου Γαλάτη.

«Τις τελευταίες 15 ημέρες η σημαία έχει βρεθεί τέσσερις φορές πεταμένη στα χορτάρια δίπλα από τον ιστό», δηλώνει στην «Πατρίς» ο πρόεδρος της ΔΕ Λεχαινών κ. Γιώργος Γαλάτης και συνεχίζει: «Δεν το θεωρώ τυχαίο γεγονός, γιατί η σημαία είναι πάντα πολύ σωστά δεμένη στον ψηλό ιστό. Μάλιστα με τον προχθεσινό δυνατό άνεμο παρέμενε στη θέση της. Θεωρώ λοιπόν ότι χέρι ενηλίκου σίγουρα βραδινές ώρες την λύνει την κατεβάζει και την πετά στα χόρτα».

Ο κ. Γαλάτης μετέβη προχθές στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου ενημέρωσε τον αστυνομικό διευθυντή για τα συνεχή περιστατικά. Ο Αστυνομικός Διευθυντής δεσμεύτηκε ότι περιπολικό θα διέρχεται τις βραδινές ώρες από το Πολυδύναμο.


Πηγή