Αρπαγή Μαυρίκου: «Δεν είναι η πρώτη φορά» – Εξετάζεται το σενάριο της εκδίκησης καθώς οι απαγωγείς δεν έχουν ε […]

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 51χρονου επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου, ο οποίος έχει απαχθεί το πρωί της περασμένης Πέμπτης, λίγο πριν από τις 9:00, όταν βγήκε από το σπίτι του και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους. Αυτό που ανησυχεί τις Αρχές είναι το γεγονός ότι μέχρι ώρας οι δράστες της αρπαγής δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια του επιχειρηματία.

Ωστόσο, μια νέα διάσταση στην υπόθεση φέρνει η δημοσίευμα της κυριακάτικης «Real News», σύμφωνα με το οποίο, ο Νίκος Μαυρίκος ενδεχομένως να έχει υπάρξει θύμα ολιγοήμερης απαγωγής πριν από 3 χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας "J.M. Dolphin" φέρεται να κρατήθηκε για λίγες μόνο ημέρες από άγνωστα πρόσωπα και κατόπιν να απελευθερώθηκε. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μαυρίκος αφέθηκε τότε ελεύθερος μετά την πληρωμή στους απαγωγείς ενός ποσού που έφτανε το 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, το γεγονός πως ακόμη οι δράστες της αρπαγής του επιχειρηματία δεν έχουν επικοινωνήσει για να ζητήσουν λύτρα, κάνουν να μειώνεται το σενάριο της απαγωγής και αυξάνεται εκείνο της εκδίκησης.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, ψάχνουν επιπλέον κάμερες από τα ήδη υπάρχοντα υλικά και θα επιχειρήσουν να πάρουν πλάνα καμερών και από τις προηγούμενες ημέρες της απαγωγής, διότι οι δράστες έκαναν… εξαιρετική παρακολούθηση πριν την απαγωγή.

Οι έρευνες πλέον κινούνται στο επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον του επιχειρηματία γιατί οι Αρχές δεν έχουν κάποιο στοιχείο στα χέρια τους και κυρίως επειδή δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία για λύτρα.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    29 Δεκεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία