Ηχηρή παρέμβαση Γκοτσούλια εν όψει των εκλογών: Να καθαρίσει ο τόπος από το ψέμα και τη διαφθορά


Σε ηχηρή παρέμβαση εν όψει των εκλογών προχώρησε ο πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Διονύσης Γκοτσούλιας, επισημαίνοντας πως πλησιάζει η ώρα της κρίσης που οι δημότες θα δημιουργήσουν έναν ορμητικό χείμαρρο που θα καθαρίσει τον τόπο από το ψέμα, τη διαφθορά και την κακοδιαχείριση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γκοτσούλιας αναφέρει «σωρεία στελεχών τόσο στο γενικό ψηφοδέλτιο όσο και στις τοπικές κοινότητες συμμετέχουν στο προσκλητήριο νικης του συνδυασμού με επικεφαλής τον Σπύρο Μυλωνά.

Εναγωνίως προσπαθεί η Δημοτική αρχή να ανακόψει το ρεύμα νίκης που είναι ορατό παντού, που παρασύρει στο πέρασμα του τα χαλίκια στις αυλές των σπιτιών, στα κοτέτσια, στις στάνες και στις αποθήκες που ο Δήμαρχος και οι υπόλοιποι εναπομείναντες αυλικοί της εξουσίας μοιράζουν αφειδώς.

Παρασύρει τα παντα και άνθρωποι απλοί, φτωχοί αλλά αξιοπρεπείς, γυρίζουν την πλάτη σε ταξίματα εκατοντάδων διορισμών, σε εκμαυλισμό συνειδήσεων …με τα γνωστά αντάλλάγματα, γελούν με τούς σύγχρονους μαυρογιαλούρους που γυρίζουν με κορδέλες στα χωριά και μετρούν τάζοντας έργα χωρίς χρηματοδότηση, ενώ δεν μπόρεσαν πέντε χρόνια να κάνουν απολύτως τίποτα για την καθημερινότητα των δημοτών.

Κύριοι όσοι απομείνατε ακολουθώντας την πιό διεφθαρμένη δημοτική αρχή που πέρασε από τον τόπο, εξαρτημένοι οικονομικά από το Δήμο, ή βολεμένοι και διορισμένοι πού μπαίνετε και υπόψηφιοι ταυτόχρονα , κουνώντας το δάχτυλο ή βγάζοντας πύρινα λογιδρια στήριξης τής ίδιας φαύλης σημερινής κατάστασης, να ξέρετε πλέον ότι ο κόσμος δεν τρώει σανό….τέρμα.

Πλησιάζει η ώρα τής κρίσης που οι δημότες θα δημιουργήσουν έναν ορμητικό χείμαρρο που θα καθαρίσει τον τόπο, από το ψέμα, την διαφθορά, την κακοδιαχείριση, τον διχασμό πού αποτελεί ότι χειρότερο για την κοινωνία και που καθημερινά σπέρνετε, την μισαλλοδοξία που καλλιεργείτε, την έπαρση και την αλαζονία που σας διακρίνει και θα σας τιμωρήσει βάζοντας τέρμα στην πιό σκοτεινή περίοδο της νεότερης ιστορίας στην περιοχή μας.

Οι Δημότες ας αποφασίσουν αν ο τόπος αξίζει να πάει μπροστά ή να πάει πίσω».


Πηγή